ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συνάντηση υποψηφίων αντί παρουσίασης από τον Ν. Γκόντα

Συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αντί παρουσίασης, οργανώνει η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», με επικεφαλής τον Νίκο Γκόντα, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Με δεδομένο πως λίγα ονόματα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, από υποψηφίους που συνόδευσαν τον επικεφαλής της παράταξης στις έως τώρα προεκλογικές του επισκέψεις, η συνάντηση των υποψηφίων αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα αποτυπώσει τη δυναμική του ψηφοδελτίου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας».
Στο μεταξύ, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή της, στέκεται κριτικά απέναντι στο έργο της δημοτικής αρχής, αποδίδοντάς της προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με τη δημοσιοποίηση αριθμών για την κατασκευή έργων, σημειώνοντας πως ουσιαστικά έργο δεν υπάρχει.
«Επανειλημμένα έχει κληθεί η δημοτική αρχή από την παράταξη μας να γνωστοποιήσει στους συμπολίτες τις μεγάλες παρεμβάσεις και μέχρι τώρα το αποφεύγει επιμελώς κι αυτό διότι είναι εντελώς ανύπαρκτο, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι Γιαννιώτες. Δυστυχώς για τη σημερινή δημοτική αρχή, υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την περίοδο που η “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” είχε την ευθύνη της διαχείρισης του δήμου και η οποία από τους ίδιους τους συμπολίτες έχει χαρακτηριστεί ως εποχή έργων και όχι των λόγων, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Μια απέραντη αταξία επικρατεί αυτή την εποχή στην πόλη μας και όχι από τα έργα της δημοτικής αρχής, αλλά από έργα άλλων φορέων, που εντελώς ανεξέλεγκτα δρουν, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των πολιτών, χωρίς οι ίδιοι να εισπράττουν τα ανάλογα οφέλη», σημειώνει, μεταξύ άλλων, και καταλήγει: «Ας αφήσει η δημοτική αρχή τις μεγαλοστομίες και ας στρωθεί επιτέλους στη δουλειά, έστω και λίγες μέρες πριν την οριστική απόφαση των Γιαννιωτών να τους θέσει στο περιθώριο».

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών

Στα χέρια της ΚΕΔΕ η υπόθεση της πυροπροστασίας