Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» στη Δ.Ε. Ανατολής
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Γιάννενα- Νέα Εποχή»- Ανακοίνωσε ψηφοδέλτιο στη Δ.Ε. Ανατολής

Τον παραλίμνιο πεζόδρομο επέλεξε η παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» για να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της στη δημοτική ενότητα της Ανατολής, θέλοντας να σηματοδοτήσει το έντονο ενδιαφέρον για τη λίμνη αλλά και την ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτικών ενοτήτων, που απαρτίζουν τον μεγάλο δήμο Ιωαννιτών.

Αυτό επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ στη δήλωσή του για την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης στην Ανατολή.
«Εννέα χρόνια μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη, οι δημοτικές μας ενότητες προσπαθούν ακόμη να βρουν τον βηματισμό τους στον ενιαίο δήμο. Τώρα είναι η ευκαιρία για μια Νέα Εποχή. Ισότιμα και υπεύθυνα, σταθερά μπροστά. Για την παράταξή μας, οι δημοτικές ενότητες αποτελούν την μεγάλη ευκαιρία. Ευκαιρία δημιουργίας και ανάπτυξης. Είναι η ανάσα που χρειάζεται η πόλη, ο ζωτικός χώρος για τα Γιάννενα του μέλλοντος. Με ανθρώπους που έχουν όραμα, που αντιλαμβάνονται τον δήμο ως μία ενιαία ενότητα και όχι ως μικρά φέουδα, είμαστε στην κοινή πορεία για να το κάνουμε πράξη. Να αποδώσουμε στις δημοτικές ενότητες τον ρόλο που τους αξίζει, τους πόρους που τους αναλογούν, τα έργα που έχουν ανάγκη. Να τις φέρουμε στο προσκήνιο. Μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων συστρατεύεται στο όραμα για την Ανατολή της Νέας Εποχής», τόνισε.
Μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι πρόσωπα γνωστά, όπως ο πρώην αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γιώργος Αρλέτος και ο υποψήφιος με την παράταξη του Λ. Νάτση στις προηγούμενες εκλογές Ιορδάνης Αραπισόνογλου, αλλά και νέα πρόσωπα, «με όραμα και διάθεση για συνεργασία και προσφορά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δελτίο τύπου της παράταξης.
Πλην των Γ. Αρλέτου και Ι. Αραπισόνογλου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι Όλγα Αλεξίου, Διονυσία Αμπατζίδη, Αθανάσιος Ευθυμίου, Νίκος Καραμάνης, Έμμυ Κατριτζίδου και Δημήτρης Πραμαντιώτης.
Οι υποψήφιοι της κοινότητας Ανατολής είναι οι Κωνσταντίνα Δήμου, Αδάμ Κατσούκης, Βαλέριος Κορτζής, Ηλίας Κούκος, Ευάγγελος Πανταζής, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Λίντα Τζουβάρα και Όλγα Τσαβδαρίδου.

Οι υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» στην Τ.Κ. Ανατολής

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη στα Γιάννενα η Ολυμπιακή Φλόγα

Αναβολή στο παρά πέντε για τις εκλογές στον ΑΣΔΣΑ Ηπείρου

Βάρος στην ενημέρωση για την τήρηση των υποχρεώσεων