ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Προς κάθοδο στις εκλογές οι «Ενεργοί Πολίτες Ηπείρου»

Πανηπειρωτική συνέλευση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποιούν οι «Ενεργοί Πολίτες Ηπείρου» την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο του πρώην ΕΛΚΕΠΑ στα Γιάννενα.

Στη συνέλευση αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για συγκρότηση περιφερειακής παράταξης ενόψει των επερχόμενων εκλογών και θα κατατεθεί προς συζήτηση πρόταση για το σχέδιο προγράμματος, το οποίο μπορεί να εμπλουτιστεί κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και μετά από αυτήν με νέες απόψεις και ιδέες. Επίσης, θα γίνει διερεύνηση υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου και θα εκλεγεί συντονιστικό περιφερειακό όραγνο για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της παράταξης.
Οι «Ενεργοί Πολίτες Ηπείρου» απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής προκειμένου να αλλάξει σελίδα η περιφέρεια Ηπείρου, χαρακτηρίζοντας τουλάχιστον απογοητευτική τη μέχρι τώρα κατάσταση. «Ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση κάθε πολίτη, ενάντια τόσο στα προηγούμενα, όσο και κατά της προσπάθειας να επιβληθεί το εξορυκτικό μοντέλο που κυβέρνηση και πετρελαϊκοί όμιλοι υλοποιούν ήδη και μέρος της αυτοδιοίκησης στηρίζει, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Έριξαν τον… σπόρο για μελλοντικές συνεργασίες