Φωτογραφία ΗμέραςΑίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Δε γλίτωσε ούτε το Teqtable

Ούτε μισό χρόνο δεν άντεξε το ένα από τα δύο τραπέζια teqball, που είχε τοποθετήσει στα μέσα του καλοκαιριού ο Δήμος Ιωαννιτών στο Πάρκο Σεισμοπλήκτων και στο Αθλητικό Κέντρο της Κιάφας.

Άγνωστοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσαν φθορές στο «τραπέζι» πολλαπλών αθλητικών δραστηριοτήτων στην Κιάφα, σπάζοντας ένα τμήμα της επιφάνειας, αλλά και της μεταλλικής βάσης, με συνέπεια να καθίσταται αδύνατη η χρήση του. Η ζημιά θα αποκατασταθεί, ωστόσο προβληματισμό δημιουργεί το φαινόμενο συνεχών, «τυφλών» βανδαλισμών σε όλη την έκταση του Δήμου.
Σε δελτίο τύπου, ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την ενέργεια αγνώστων, που έχει ως αποτέλεσμα να στερήσει από μικρούς και μεγάλους έναν όμορφο χώρο άθλησης και παιχνιδιού. Παράλληλα, δηλώνει ότι αδυνατεί να κατανοήσει την πράξη αυτή, όπως και πολλούς άλλους βανδαλισμούς που σημειώνονται σε πάρκα και παιδικές χαρές, επισημαίνοντας την ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης των δημόσιων χώρων, ειδικά τις νυχτερινές ώρες.
Τέλος, απευθύνεται, για μία ακόμη φορά, στους πολίτες, κάνοντας έκκληση για προστασία των δημόσιων χώρων, όπως και όλων των υπαίθριων αθλητικών χώρων που δημιουργήθηκαν με κόπο και με χρήματα των πολιτών τους τελευταίους μήνες. «Ο σεβασμός σε ό,τι μας περιβάλλει, είναι στοιχείο πολιτισμού», αναφέρει.

Σχετικά άρθρα

Τα Γιάννενα θέλουν να αγαπήσουν το ποδήλατο