ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Διετής η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Novibet (φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση)

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ανακοινώνεται και επίσημα σε παρουσίαση που έγινε στην αίθουσα τύπου του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Η Novibet θα διαφημίζεται στο μπροστά μέρος της φανέλας της ομάδας, ως είθισται να συμβαίνει με τον μεγάλο χορηγό, ενώ το πλαίσιο της συνεργασίας θα περιλαμβάνει και την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής προσφοράς, με στόχο την υποστήριξη της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου. Κοινό όραμα, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, αποτελεί η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της ομάδας και υψηλές διακρίσεις στις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.
Τη χαρά του για την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας με έναν ιστορικό σύλλογο εξέφρασε ο chief marketing officer της Novibet Χριστόφορος Μποζατζίδης, σημειώνοντας πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πέμπτη ομάδα της Super League, που εντάσσεται στην οικογένειά της. «Θέλουμε να είμαστε αρωγός της προσπάθειας του ΠΑΣ Γιάννινα να διακριθεί τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά θέλουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως είναι το πρόγραμμα Giant Heart, που αφορά την αναβάθμιση και ανακαίνιση αθλητικών χώρων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να προσφέρουμε στους νέους ιδιαίτερα ποιοτικούς αθλητικούς χώρους. Από κοινού με την ΠΑΕ θα σχεδιάσουμε δράσεις και για τα Γιάννενα και για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου», τόνισε, ευχόμενος καλή επιτυχία στην ομάδα.
Την ικανοποίησή του για τη συνεργασία εξέφρασε από την πλευρά του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Χριστοβασίλης, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει να έχει ακόμα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και η Novibet. «Η Novibet έχει συνδέσει το όνομα της με την έντονη κοινωνική της δράση, κάτι που πρεσβεύει και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που από σήμερα ΠΑΣ Γιάννινα και Novibet ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που δε θα αφορά αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι. Από κοινού θα σχεδιάσουμε μια σειρά δράσεων που θα αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των δύο εταιρειών. Καλωσορίζουμε με χαρά τη Novibet στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα με την ελπίδα η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την απαρχή για πολλές και σημαντικές επιτυχίες», δήλωσε.
Τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, την οποία θα ντύνει φέτος η Puma, παρουσίασαν οι Ζήσης Καραχάλιος, Ροντρίγκο Εραμούσπε, Πέδρο Κόντε και οι τερματοφύλακες Βασίλης Σούλης και Βασίλης Αθανασίου, οι οποίοι, μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες, υπέγραψαν και μία εμφάνιση, η οποία δόθηκε στον εκπρόσωπο της Novibet.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος