Πρόβλημα έβγαλε στη σημερινή προπόνηση ο Εραμούσπε που διακρίνεται αριστερά με τον Τζίμα
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με Εραμούσπε στο Χαριλάου ο “Άγιαξ”

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα όπου την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την 26η αγωνιστική, τελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Θανάσης Στάικος πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές. Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε και ο Εραμούσπε που ήταν καλύτερα σήμερα με ελπίδες να αγωνιστεί στο Χαριλάου. Αντίθετα ο Ροσέρο έμεινε στα Γιάννινα γιατί δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Συνολικά εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίνης, Ροσέρο, Παμλίδης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Κιάκος, Κόντε και οι τιμωρημένοι με κάρτες Πήλιος, Τσίνο.
Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τσίρης, Λώλης Νικόλαος, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης Αλέξανδρος, Κύρκος, Λιάσος, Λεό, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/03), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής -τελευταίας της κανονικής διάρκειας- του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκράι, Πίρσμαν, Dabo, Μαζικού, Ενσικολού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Οντουμπάζιο, Ετεμπό (τιμωρημένοι), Ρούπ, Μανού Γκαρσία (τραυματίες), Χαίροβιτς, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον νέο χάρτη της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Από Δευτέρα οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την αδειοδότηση του “Άγιαξ της Ηπείρου”