Ούτε χθες προπονήθηκε ο Σόρια που μονομαχεί με τον Κουρμπέλη σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δεν λείπουν τα προβλήματα στον ΠΑΣ

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Βόλο που θα γίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Στόχος είναι η νίκη που θα αποτελέσει το εφαλτήριο του άλματος για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ που είναι και ο στρατηγικός στόχος της νέας σεζόν. Ούτε χθες προπονήθηκε ο Σόρια που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο ισχίο που δεν ξεπεράστηκαν, προκαλώντας μια μικρή ανησυχία. Ωστόσο από το ιατρικό τιμ πιστεύουν ότι θα μπορέσει να προλάβει το ματς με τη θεσσαλική ομάδα. Νέο απρόοπτο παρουσιάστηκε και με τον Λιάσο που σε διεκδίκηση της μπάλας στο οικογενειακό δίτερμα γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση. Σήμερα θα φανεί αν είναι κάτι σοβαρό που θα τον βγάλει εκτός πλάνων του αγώνα με τον Βόλο ή ήταν κάτι παρωδικό που θα του επιτρέψει επιστροφή στις προπονήσεις. Τραυματίες είναι και οι Καραχάλιος, Παμλίδης, Παντελάκης, Ροσέρο, Κιάκος. Στον αντίποδα των ελλείψεων προστίθενται οι επιστροφές Τζίμα (εξέτισε την ποινή) και Νίνη (ξεπέρασε το πρόβλημα ίωσης). Η προπόνηση έγινε σε βαρύ κλίμα λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη με τη σύγκρουση των τρένων. Ήταν θέμα συζήτησης πριν και μετά την προπόνησης από τον Στάικο και τους παίκτες.

15 ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Βόλο. Οι τιμές στις θύρες 3, 4, 6 της μεγάλης εξέδρας είναι 15 ευρώ και στη θύρα 9 της μικρής σκεπαστής είναι 10 ευρώ. Για τα εισιτήρια η ΠΑΕ διευκρίνισε και τα εξής: «Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι: ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 10:00 έως 16:00 και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” από τις 12:00. Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15.00 και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη και την οδύνη για τα θύματα και τους τραυματίες εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη για τον αδόκητο χαμό τους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Τα λόγια είναι περιττά για αυτό που έγινε, μόνο ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ;; για ακόμα μια φορά.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βόλος – Λαμία 1-1
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0
Ιωνικός – ΟΦΗ 0-2
Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0
Άρης – Ατρόμητος 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(24η Αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 55
ΑΕΚ 53
Ολυμπιακός 50
ΠΑΟΚ 48
Άρης 37
Βόλος 36
—————————————————————————
Παναιτωλικός 28
Ατρόμητος 28
ΟΦΗ 26
Αστέρας Τρίπολης 24
ΠΑΣ Γιάννινα 23
Ιωνικός 15
Λεβαδειακός 14
Λαμία 13
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.
-ΑΕΚ και Ατρόμητος έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

20.00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (NOVAsports)
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
16.00 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (COSMOTEsport)
17.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (NOVAsports)
17.30 Λαμία – Άρης (COSMOTEsport)
19.30 ΟΦΗ – ΑΕΚ (COSMOTEsport)
20.00 ΠΑΟΚ – Ιωνικός (NOVAsports)
ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
19.30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (COSMOTEsport)

Από τη σημερινή έντυπη έκδοση του “Ηπειρωτικού Αγώνα” (2/3/2023)

Σχετικά άρθρα

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ