Στιγμιότυπο από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Περιστέρι που έληξε με σκορ 2-1 υπέρ του Ατρόμητου
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Οι 21 παίκτες που πήρε ο Στάικος στην αποστολή

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ο «Άγιαξ» θα έχει στο πλευρό του και φιλάθλους, μετά την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο Θανάσης Στάικος πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Τσιντώτα, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιο, Μπακαδήμα, Ποζνάνσκι, Τζίμα, Τσάβο, Ριένστρα, Καραχάλιο, Τσίνο, Λιάσο, Μορέιρα, Αλέξανδρο Λώλη, Σταματελόπουλο, Νίνη, Παμλίδη, Φοφανά, Μπάλαν.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος με κάρτες Εραμούσπε, οι τραυματίες Κιάκος, Ροσέρο, Κόντε, Λεό, ο ανέτοιμος Μπιλμπάο και ο νεοαποκτηθείς Ουρουγουανός αμυντικός μέσος Μπορταγκαράι που θέλει λίγο χρόνο με ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων για να μπει σε αγωνιστική δράση. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (1-1) επιστρέφει ο Μορέιρα και απουσιάζει ο Εραμούσπε. Οι υπόλοιπες απουσίες παικτών υπήρχαν και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ