Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν το γκολ του Σνάιντερ σε παλιότερο αγώνα
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Τον δυνατό ΠΑΣ θα δουν αύριο στο Αγρίνιο

Με τον αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΣ που θα γίνει αύριο Παρασκευή 20/1 και ώρα 20.30 ανοίγει η αυλαία των αγώνων της 19ης αγωνιστικής.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πάει για τη νίκη στο Αγρίνιο που θα τον φέρει ψηλότερα στην βαθμολογία, αλλά θα ξεπλύνει και την βαριά ήττα με σκορ 4-1 που υπέστη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Γιάννινα. Τώρα βέβαια οι συνθήκες και τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο σημερινός ΠΑΣ δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΣ των οκτώ πρώτων αγωνιστικών που είχε αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έδειξε τα δόντια του σε μικρές αλλά και μεγάλες ομάδες. Αν δεν έκανε το μοιραίο λάθος ο Μορέιρα στο 92’ στη φάση του πέναλτι, ούτε ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε νίκη στα Γιάννινα, όπως δεν πήραν Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ πηγαίνει στο Αγρίνιο με τον αέρα των τελευταίων επιτυχιών και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε μια έδρα που πάντα κάνει καλές εμφανίσεις.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο Αγρίνιο  υπό την επίβλεψη του Θανάση Στάικου. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μορέιρα και οι τραυματίες Ροσέρο, Μπιλμπάο, Κόντε, Λεό. Στην αποστολή είναι οι Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Αλ. Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν.

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Υπό την επίβλεψη του Γιάννη Αναστασίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού. Στη διάθεσή του είναι και ο Ντουάρτε που αποθεραπεύτηκε. Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας. Απόντες οι τραυματίες Μπακάκης, Αποστολάκης και Νταγκό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Τον αγώνα θα διευθύνει ο διεθνής ρέφερι Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι ο Νικόλαος Σάββας (Σερρών) και ο Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών). Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και βοηθός VAR ο Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας). Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Κύρκος (Θεσπρωτίας). Ο Παπαπέτρου έχει διευθύνει αρκετά παιχνίδια του ΠΑΣ τα προηγούμενα χρόνια. Στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ήταν διαιτητής στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
20.30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTEsport 1)
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
17.00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (COSMOTEsport 1)
20.00 Άρης – Βόλος (NOVAsports prime)
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
16.00 Ιωνικός – ΑΕΚ (COSMOTEsport 1)
17.00 Λεβαδειακός – Λαμία (NOVAsports prime)
19.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (COSMOTEsport 1)
20.30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (NOVAsports prime)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(18η Αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 45
ΑΕΚ 41
Ολυμπιακός 38
ΠΑΟΚ 36
Βόλος 29
Άρης 28
—————————————————————————
Ατρόμητος 23
Παναιτωλικός 19
Αστέρας Τρίπολης 18
ΠΑΣ Γιάννινα 17
ΟΦΗ 16
Λεβαδειακός 12
Λαμία 11
Ιωνικός 8
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Δείπνος ενότητας και ομοψυχίας με παρουσία Περιφερειάρχη και Δημάρχου

Πανέτοιμος ο “Άγιαξ” για τον…μικρό τελικό με Παναιτωλικό