ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Όλα για όλα απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC στο σημερινό παιχνίδι με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στην προσπάθεια για παραμονή στην Α1 Γυναικών.

Τυχόν ήττα δε θα είναι καταδικαστική, ωστόσο θα φέρει σε δυσχερή θέση, την ομάδα του Τζον Μαργαρίτη, που θέλει τρεις νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια για να μπει από πλεονεκτική θέση στη διαδικασία των play out. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με την ομάδα των Ιωαννίνων, έχοντας συγκομιδή 18 βαθμών με τρεις νίκες και έντεκα ήττες.
Ενδεικτικές της σημασίας του σημερινού αγώνα, στις 3 το μεσημέρι, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, είναι οι δηλώσεις του προπονητή μετά το τέλος του αγώνα με την Ελευθερία Μοσχάτου. «Την Τετάρτη θα παίξουμε το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, στο Νέο Κλειστό, εναντίον της Δάφνης, η οποία πιθανόν να είναι ένας από τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και εμφάνιση, έτσι ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, και επειδή τους έχουμε κερδίσει στη δικιά τους, να πάμε μπροστά στα δύο παιχνίδια με δύο νίκες και καμία ήττα. Όπως ξέρουμε, η ομάδα που θα κερδίσει τρεις αγώνες μένει στην Α1 κατηγορία, ενώ εκείνη η ομάδα που δεν τα καταφέρει, θα πέσει στην Α2. Με το 2-0 οι πιθανότητες αυξάνονται», τόνισε και ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής