Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης (πιυ διακρίνεται στο μέσον ανάμεσα σε Εραμούσπε και Καρέλη στο ματς με τον Παναιτωλικό) αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Το βάρος στην καλή αμυντική λειτουργία δίνουν στον ΠΑΣ

Αποφασισμένος να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό (ώρα 20.00 στάδιο «Ζωσιμάδες») συνεχίζει την προετοιμασία ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ο Θανάσης Στάικος ασχολήθηκε περισσότερο με το αμυντικό κομμάτι, εκεί που υστέρησε στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Και επειδή είναι λογικό ότι ο ΠΑΣ θα δεχτεί πίεση από τον Ολυμπιακό, προσπαθεί ο Στάικος να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία και να δέσει καλύτερα την άμυνα. Μετά το τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής, ακολούθησε δίτερμα στις κανονικές διαστάσεις του γηπέδου με έντεκα εναντίον έντεκα. Εκτός προγράμματος ήταν και πάλι οι γνωστοί τραυματίες Λώλης, Κιάκος, Μπιλμπάο που δεν υπολογίζονται στο παιχνίδι της Τετάρτης εναντίον του Ολυμπιακού. Σε σχέση με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν από την διακοπή των αγώνων, καταγράφεται η επιστροφή στην ενεργό δράση των Ριένστρα και Καραχάλιου, δύο πολύτιμων παικτών που θα ενισχύσουν σημαντικά την μεσαία γραμμή. Ενώ η ομάδα δείχνει διάθεση να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο, η προετοιμασία συνεχίζεται μετ’ εμποδίων λόγω της κακής κατάστασης των γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ. Οι τελευταίες βροχοπτώσεις δημιούργησαν προβλήματα. Για τον λόγο αυτό αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» της ΕΠΣΗΠ που έχει πλαστικό τάπητα.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ο τερματισμός δανεισμού του Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν είχε την παρουσία στον ΠΑΣ που θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι για να πάρει παιχνίδια, καθώς ο Στάικος έδειχνε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο κεντρικό δίδυμο Εραμούσπε, Παντελάκη, ο Μπαγκαλιάνης θα γυρίσει στον Ολυμπιακό που ανήκει και θα δοθεί προφανώς σε κάποια άλλη ομάδα. Το γεγονός αυτό αλλάζει κάπως τα μεταγραφικά σχέδια, καθώς ο ΠΑΣ αναζητά και την απόκτηση ενός στόπερ, που θα είναι δίπλα στους Παντελάκη και Εραμούσπε.

ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περίπου 750 εισιτήρια για το πέταλο της θύρας 7 (προς την πλευρά του Παλλάδιον) δόθηκαν στον Ολυμπιακό για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ

φωτισμός για να γίνονται νυχτερινές προπονήσεις τοποθετήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Αναλυτικότερα στο δελτίο Τύπου του σωματείου.
«Μετά από προσπάθειες της Διοίκησης, αλλά και αρκετών ειδικών, το γήπεδό μας απέκτησε νυκτερινό φωτισμό ο οποίος θα συμβάλει στην αρτιότερη προετοιμασία των ομάδων του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά και των υποδομών της ΠΑΕ οι οποίες χρησιμοποιούν τα γήπεδά μας, όπως φυσικά και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του σωματείου μας. Ήδη από χθες το βράδυ οι προβολείς άναψαν προς τέρψιν των αθλητών μας και των προπονητών τους δίνοντας μια διαφορετική αισθητική στις εγκαταστάσεις μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Κο Καχριμάνη Αλέξανδρο, την εταιρεία ΕΡΓΟΤΕΚ Τέρτσης καθώς και το μέλος της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κο Παπαρούνα Χαράλαμπο για την συμβολή τους στην εγκατάσταση προβολέων στο Γήπεδο μας στις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε υπόχρεοι και σας ευχαριστούμε!!».

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τούτου αλλά πάλι αποχώρησε με ενοχλήσεις

Πικρός υποβιβασμός και αβέβαιο μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Φουλ για νίκη ο ΠΑΣ με σύμμαχο την παράδοση