ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Θέλει να διατηρήσει το απόλυτο ο Βίκος Falcons

Μία ακόμη νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Βίκος Falcons, που θα υποδεχθεί τον Πρωτέα Γρεβενών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών.

Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, με τον Βίκο να είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί, καθώς μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις ήττες.
Δύσκολη αποστολή έχει ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, που αντιμετωπίζει σήμερα στον Βόλο την τοπική Νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ στον αντίποδα η ομάδα των Ιωαννίνων δεν έχει καταφέρει να γευθεί τη χαρά της νίκης στα τρία παιχνίδια που έδωσε.
Να επιστρέψει στις νίκες θα προσπαθήσει το IBC, που υποδέχεται την ΚΑΕ Παραμυθιά στο Νέο Κλειστό, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το τζάμπολ είναι ορισμένο για τις 5 το απόγευμα της Κυριακής, με την ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου να έχει ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα, έχοντας τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ η Παραμυθιά έχει δύο νίκες και δύο ήττες.
Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι Μολοσσοί – Κερκυραϊκός, που θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι, στο Νέο Κλειστό. Ο ΑΣ Αστράκα υποδέχεται τη Νικόπολη Πρέβεζας, στις 8.30 σήμερα το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, στοχεύοντας στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ρεπό έχει ο Θρύλος Ιωαννίνων.
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (U21), στο πλαίσιο του οποίου αύριο Κυριακή θα αναμετρηθούν Βίκος Falcons και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 2 το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό.
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει, ακόμη, αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών. Για το πρωτάθλημα Εφήβων, στις 9.30 σήμερα το βράδυ θα αναμετρηθούν IBC και ΚΑΕ Παραμυθιά, για το πρωτάθλημα Παίδων θα γίνουν αύριο Κυριακή οι αναμετρήσεις IBC (Β) – ΠΑΣ Γιάννινα στις 9 το πρωί και ΑΓΣΙ (Β) – Πρωτέας Ηγουμενίτσας στις 11.15 το πρωί, και για το πρωτάθλημα Μίνι 2010 Αγοριών είναι προγραμματισμένες οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – Βίκος Falcons στις 7.30 σήμερα το απόγευμα και IBC – ΚΑΕ Παραμυθιά την ίδια ώρα την Κυριακή. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο Νέο Κλειστό.
Τέλος, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, την Κυριακή θα φιλοξενηθούν αγώνες μικτών ομάδων U15 και U16 ΕΣΚΑΒΔΕ – ΕΣΚΑΘ. Οι αγώνες θα γίνουν στις 3 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Ιδανικός αυτόχειρας και φέτος ο Βίκος Φalcons

Αποστόλης Τζελέτας

Στη μάχη των πλέι οφ ανόδου στην Elite League ο Βίκος Φalcons

Με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ο Βίκος Φalcons