Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ετοιμάζονται πυρετωδώς στον ΠΑΣ για ένα νέο τρίποντο

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα, τόσο και εντείνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ σε όλα τα επίπεδα, ώστε να διεκδικήσει το πολύτιμο τρίποντο που έχει άμεση ανάγκη για να αναπνεύσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Μέρα με τη μέρα ο Θανάσης Στάικος προσαρμόζει το πρόγραμμα και τις ασκήσεις τακτικής στα δεδομένα αυτού του αγώνα, έχοντας ασφαλώς μελετήσει και τον τρόπο παιχνιδιού που έχουν τα «καναρίνια». Χθες έγιναν διπλές προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ. Το πρωί δόθηκε έμφαση στην αμυντική τακτική και το απόγευμα δούλεψε περισσότερο το κομμάτι οργάνωσης του παιχνιδιού στις επιθέσεις και στον τρόπο λειτουργίας και αντίδρασης που πρέπει να έχει η ομάδα στα χτυπήματα από στημένες φάσεις. Οι τραυματίες Μπιλμπάο και Ριένστρα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Για τον Ριένστρα είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Για τον Μπιλμπάο υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αλέξανδρος Λώλης, για να μην τον επιβαρύνουν με μεγαλύτερη πίεση, καθώς προ ημερών αποθεραπεύτηκε και όχι ότι έχει πρόβλημα. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση.

Με τιμές 15 και 10 ευρώ τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 6η αγωνιστική. Στη μεγάλη εξέδρα τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και 10 ευρώ στην μικρή σκεπαστή της οδού Μιχαηλίδη.  Αναλυτικά ανά θύρα οι τιμές είναι: 15 ευρώ στις θύρες 3,4,6, 10 ευρώ στη θύρα 9, 20 ευρώ στη θύρα 3VIP, 30 ευρώ στη θύρα 5 GOLD. Στις θύρες 3,4,6,9 υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με 5 ευρώ για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2006 και μετά. Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ και από την ψηφιακή πλατφόρμα viva.gr.

Προσκλήθηκε και ο ΠΑΣ από τον Μελισσανίδη

Αύριο στις 8 το βράδυ θα γίνουν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου «Αγία Σοφία» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε προσκλήσεις σε όλους τους προέδρους των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, όπως και στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, για λόγους ανεξαρτήτως της θελήσεώς του, δεν θα παραστεί στην τελετή των εγκαινίων που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 3, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα στείλει εκπρόσωπό της.

Από τη σημερινή έντυπη έκδοση του “Ηπειρωτικού Αγώνα” (29/9/2022)

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τούτου αλλά πάλι αποχώρησε με ενοχλήσεις

Πικρός υποβιβασμός και αβέβαιο μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Φουλ για νίκη ο ΠΑΣ με σύμμαχο την παράδοση