Ο Εραμούσπε (δεξιά) δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Ο Ροσέρο (11) είναι εκτός ενώ ο Κόντε είναι στα πλάνα του Στάικου
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ο Εραμούσπε

Συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τον αγώνα, ο Θανάσης Στάικος προσπαθεί να προσαρμόσει τις ασκήσεις τακτικής για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο για την τοπική ομάδα. Όπως και να το κάνουμε και απ’ όποια πλευρά και αν δει κανείς την αναμέτρηση αυτή, ο Ολυμπιακός είναι το ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Όμως επειδή οι αγώνες κρίνονται στα 90 λεπτά της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο και επειδή στο ποδόσφαιρο με κανονικές συνθήκες τίποτα δεν είναι απόλυτο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σφίγγει γροθιές, με στόχο να διεκδικήσει ότι καλύτερο από την δική του πλευρά. Μπορεί να μην έχει κερδίσει ποτέ στο Καραϊσκάκη, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα παίξει χωρίς άγχος και ότι ήθελε προκύψει. Βασικά να έχει καλή παρουσία στο Φάληρο και να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν πάρει βαθμό ή βαθμούς θα είναι πολυτιμότατο. Αν πάλι δεν πάρει τίποτα και η καλή εμφάνιση θα τονώσει την ψυχολογία για την συνέχεια.
Ο Στάικος προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα ώστε να έχει καλή αμυντική λειτουργία, να μην κάνει λάθη και να αντέξει στην πίεση του Ολυμπιακού. Είναι δε λογικό να προσέξει περισσότερο τα νώτα του και με αντεπιθέσεις θα ποντάρει στον αιφνιδιασμό. Όπως τονίσαμε και χθες, στο ποδόσφαιρο κανείς δεν είναι ανίκητος. Ο τεχνικός του “Άγιαξ” θα έχει την ευκαιρία να δει και τον Ολυμπιακό που σχεδιάζει ο Κάρλος Κορμπεράν, αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίν, στο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού που θα γίνει αύριο στις 8 το βράδυ.

Με προσοχή στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ακούν τις οδηγίες του Θανάση Στάικου και των συνεργατών του

Δεν υπολογίζονται οι Ροσέρο και Κύρκος που έχουν πρόβλημα τραυματισμού και μετά την μαγνητική που έκαναν αποκλείστηκε η συμμετοχή τους. Από την σημερινή απογευματινή προπόνηση απουσίασε και ο Εραμούσπε, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Από αύριο θα ξεκινήσει πάλι προπονήσεις και την Παρασκευή θα είναι απολύτως έτοιμος. Εντάξει ιατρικά είναι οι Κόντε και Σταματελόπουλος που προπονήθηκαν το απόγευμα. Ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι αγωνιστικά, καθώς έχασαν ένα σημαντικό μέρος προπονήσεων και φιλικών, θα κρίνει ο κόουτς πόσο έτοιμοι θα είναι για να βοηθήσουν την ομάδα στο Φάληρο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι στην αποστολή, ειδικά ο Κόντε που είναι από τα πρώτα βιολιά. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Σχετικά άρθρα

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ

Νοκ άουτ Τσαούσης, ατομικό Παντελάκης και Λεό