Στον ΠΑΣ μετακόμισε από τη Βέροια ο αριστερός εξτρέμ Φοφανά
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ο Φοφανά το…δεκατριάρι των μεταγραφών του ΠΑΣ!

Παίκτης του ΠΑΣ και με τη....βούλα για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά, καθώς υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Είναι η δέκατη τρίτη μεταγραφή μετά τους Πριόρ, Σόρια, Κιάκο, Μπαγκαλιάνη, Τσάβο, Ροσέρο, Ριένστρα, Σταματελόπουλο, Παμλίδη, Τζίμα, Μπιλμπάο, Λεό. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή. Είναι αριστερός εξτρέμ, με σημαντική παρουσία στο περασμένο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με τη φανέλα της Βέροιας.

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου ακραίου Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Φοφανά έχει γεννηθεί στις 10 Ιουλίου του 2002 στην Ακτή Ελεφαντοστού και ξεκίνησε την καριέρα του από την ιταλική Κανάρα πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2021 στην Βέροια. Με την ομάδα της Ημαθίας ξεχώρισε έχοντας σε 32 συμμετοχές, 6 γκολ και μία ασίστ. Σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μανσούρ Φοφανά έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε. Πάμε Π.Α.Σ.!».

Για τη μεταγραφή του Φοφανά ο Θανάσης Στάικος δήλωσε: «Είναι ένα παιδί που έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ 2, είναι ένας παίκτης που έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είναι ακραίος επιθετικός, νέος και εξελίξιμος. Μπαίνοντας στις προπονήσεις και όταν ενσωματωθεί στην ομαδική δουλειά θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε απ’ αυτόν. Νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει λύσεις, αλλά είναι και μία επένδυση για το μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Περιμένοντας στα Γιάννινα ….επενδυτές που ακόμα δεν φάνηκαν!

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τούτου αλλά πάλι αποχώρησε με ενοχλήσεις

Πικρός υποβιβασμός και αβέβαιο μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος