Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΣ Θανάση Στάικο
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πώς σχολίασαν το παιχνίδι Στάικος και Μεταξάς

Τα είπαν για λίγο στο τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι προπονητές και περυσινοί συνεργάτες στον ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος και Ηρακλής Μεταξάς.

Σε δηλώσεις στην Cosmote tv ο καθένας ανέλυσε το παιχνίδι από την δική του σκοπιά. Παραθέτουμε τις δηλώσεις.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ (ΠΑΣ Γιάννινα): «Ακόμα δεν ξέρουμε ποια ενδεκάδα θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα, γι αυτό γίνονται τα φιλικά παιχνίδια, για να δούμε σχήματα και να δούμε πως συνδυάζονται οι ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις. Σίγουρα αυτά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε μας έδειξαν πάρα πολλά, βγάλαμε πολλά συμπεράσματα και τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να φτάσουμε σ’ ένα σχήμα. Στην ουσία, όμως, δεν υπάρχει βασικό σχήμα. Κάτι για την 1η αγωνιστική ίσως, αλλά μετά θα δούμε στην πορεία του πρωταθλήματος».
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ (Αστέρα Τρίπολης): «Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος, όσο θα ήθελα. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν, αλλά και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Στις στατικές φάσεις σίγουρα θέλουμε βελτίωση, οι τελικές μας ήταν αρκετές, αλλά δεν βρήκαμε στόχο κι εκεί θέλει να το δουλέψουμε. Αλλά όπως είπα και προχθές, έπαιξαν σύνολο 19 παιδιά στα δύο ματς, το μοιράσαμε το παιχνίδι και απ’ αυτές τις δύο ομάδες θα φτιάξουμε μια καλή ενδεκάδα. Απ’ αυτό και μόνο θα δούμε μια άλλη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχουμε άλλη εικόνα στα πρώτα ματς».

Σχετικά άρθρα

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ

Νοκ άουτ Τσαούσης, ατομικό Παντελάκης και Λεό