Οι επιλογές βοηθού και προπονητή τερματοφυλάκων θα γίνει από τον Στάικο
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Στάικος: Ο Κόντε είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΣ

Σε δηλώσεις που έκανε στον Βόλο ο προπονητής του ΠΑΣ Θανάσης Στάικος, παραδέχθηκε ότι κέρδισε δίκαια η αντίπαλη ομάδα.

Σημείωσε επίσης, ότι κρατά την καλή παρουσία στο πρώτο 20λεπτο, αναφέρθηκε σε στον τραυματισμό του Κόντε και την όρεξη των νέων παικτών, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά.
Μιλώντας στην Cosmote tv σημείωσε: «Σίγουρα θέλουμε όλους τους παίκτες μας υγιείς πόσο μάλλον τον Κόντε, που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Από εκεί και πέρα δεν σκοράραμε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε ίσως να είχαμε σκοράρει σε αυτές. Αυτό που κρατάμε πιο πολύ είναι τους προβληματισμούς που μας έθεσε ο Βόλος. Αν εξαιρέσω το πρώτο 20λεπτο που είχαμε ένα καλό διάστημα που μπορούσαμε να βγάλουμε την μπάλα από την άμυνά μας στην πίεση του αντιπάλου, μετά απ’ αυτό το διάστημα ο Βόλος είχε την κυριαρχία, είχε καλύτερη κυκλοφορία, άλλαζε πλευρές κι αυτό μας μετατόπιζε να κάνουμε άμυνες στο δικό μας μισό. Ήταν καλύτερος ο Βόλος, αλλά από την άλλη μεριά εμείς είδαμε κάποια νέα παιδιά που έχουμε. Αυτό μπορώ να το κρατήσω ως θετικό σήμερα, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και συνεχίζουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Για τον Μεταξά που θα τον συναντήσει ως αντίπαλο την Τρίτη στον μικρό τελικό του τουρνουά: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και πολλές φορές δίνουν χρώμα. Για εμένα προσωπικά είναι και τιμή και χαρά μου, γιατί είχα μια πολύ ωραία σεζόν με τον κ. Μεταξά, τον ευχαριστώ και δημοσίως γι’ αυτή τη συνεργασία. Νομίζω ότι κι αυτός και εγώ το περιμένουμε με χαρά αυτό το φιλικό. Δεν παίζουμε εμείς βέβαια, αλλά οι ομάδες. Αλλά είναι από τα περίεργα που δίνουν χρώμα όμως».

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή του ΠΑΣ και ο αυριανός αγώνες στις Σέρρες

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Περιμένοντας στα Γιάννινα ….επενδυτές που ακόμα δεν φάνηκαν!

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τούτου αλλά πάλι αποχώρησε με ενοχλήσεις