Αθλητικά

Χριστουγεννιάτικη «πρόβα» Α1 για τις γυναίκες του ΠΑΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο κόσμος του μπάσκετ είναι μικρός στην Ελλάδα, γι' αυτό και η έξοδος του Τσάβι Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό επηρέασε τα Χριστούγεννα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννενα!

Το εξαιρετικά οργανωμένο σωματείο είχε ήδη κλείσει την άφιξη του Φραγκίσκου Αλβέρτη για το «Nissan Kallis Christmas Event 2018» που συνδιοργανώνει με τον Σπάρτακο Ιωαννίνων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Πρόκειται για μία χριστουγεννιάτικη γιορτή μπάσκετ στην οποία καλεσμένες είναι η εφηβική και η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα έρθουν όμως χωρίς τον Αλβέρτη που έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για τη (σύντομη όπως αποδείχθηκε) μεταβατική περίοδο στην εποχή Ρικ Πιτίνο.

Πάντως η ομάδα εξακολουθεί να υπόσχεται στους καλεσμένους και τις καλεσμένες, πολλά δώρα και εκπλήξεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμούς με συμμετοχή του κοινού, λαχειοφόρο αγορά και με πολλά ακόμα. «Τα κορίτσια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε όλα τα τμήματα, από τα μικρότερα μέχρι τη γυναικεία ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση της ομάδας θα βρεθούν στο παρκέ για να παίξουν μπάσκετ, αλλά και να πάρουν δώρα και να ζήσουν ένα όμορφο, γιορτινό απόγευμα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ

Φιλικοί αγώνες με Παναθηναϊκό

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το φιλικό των εφηβικών ομάδων του Σπάρτακου και του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα παίξουν φιλικό οι ομάδες γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού. Έναρξη στις 18.00.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, θα διατεθεί για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. Δεν είναι μόνο το κλίμα των ημερών, ούτε ο σκοπός της εκδήλωσης που προσδίδουν στην εκδήλωση ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ βρίσκεται -μάλλον απροσδόκητα- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην Α2, και του χρόνου θα διεκδικήσει την άνοδό της. Εξίσου σημαντικός είναι και ο μοντέρνος χαρακτήρας της ομάδας: βίντεο με συνεντεύξεις Τύπου πριν από κάθε αγώνα, στιγμιότυπα μετά, φιλανθρωπικες δράσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει μέλλον και αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά, αρκεί μια βόλτα στο Κλειστό αύριο το απόγευμα.

 

Σχετικά άρθρα

Θα κυνηγήσει την έκπληξη ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Πρώτη προπόνηση για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Έτοιμος για νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού