Καστοριά και Θύελλα Κατσικά εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο στο στάδιο της ακριτικής πόλης (ΦΩΤΟ Σάκης Σούλης)
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Σε δύσκολη θέση η Θύελλα μετά την ήττα στην Καστοριά

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος των αγώνων, η Θύελλα Κατσικά έχασε σήμερα με σκορ 1-0 στην Καστοριά από την τοπική ομάδα και βρέθηκε τρεις βαθμούς πιο κάτω από τη ζώνη της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Πλέον η γιαννιώτικη ομάδα, που θα παίξει την Κυριακή στην Κέρκυρα με τον πρωτοπόρο Αστέρα Πετριτή και στο φινάλε με την Αναγέννηση Στάνου στα Γιάννινα, είναι σε δύσκολη θέση. Η άνοδος στη Γ’ Εθνική δεν εξαρτάται μόνο από τα αποτελέσματα στα δύο τελευταία παιχνίδια της Θύελλας, αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Όμως επειδή μαθηματικά δεν κρίθηκε τίποτα, η τοπική ομάδα θα κάνει την τελευταία προσπάθεια και ό,τι ήθελε προκύψει.
Σήμερα στην Καστοριά η Θύελλα στάθηκε καλά, έγινε σε γενικές γραμμές ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που κρίθηκε στο β’ ημίχρονο. Η Θύελλα στάθηκε άτυχη σε δύο ευκαιρίες που δημιούργησε με Παπουτσή και Γούλα. Η Καστοριά με την συμπαράσταση και 500 περίπου φιλάθλων πήρε νίκη χρυσάφι που την φέρνει κοντά στη Γ Εθνική, σε μια μέρα που γιόρτασε και την 42η επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον τελικό με τον Ηρακλή, όπου κέρδισαν οι «γουναράδες» με σκορ 5-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το γκολ που έκρινε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο 65’ με τον Μιχάι. Η Καστοριά στο 72’ είχε σουτ στο δοκάρι με τον Ευαγγέλου.
Ο προπονητής της Καστοριάς Πέτρος Τσούκλης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη που φέρνει την ομάδα του στα πρόθυρα της Γ’ Εθνικής. Ο προπονητής της Θύελλας Νίκος Γκούρας δήλωσε ότι το σκορ αδικεί την ομάδα του που έκανε καλή εμφάνιση, αλλά δεν πήρε το ματς αυτό που έπρεπε να πάρει. Ο κ. Γκούρας σημείωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Διαιτητής του αγώνα ο Παγώνης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης, Σβίρος, Καραγιάννης, Μήνος, Γκέκας, Τόσκος, Χασάι, Παναγιωτίδης, Σαββόπουλος, Τζερεμές, Τσικόπουλος. Αγωνίστηκαν στο β’ μέρος και οι Βλάχος, Κυζερίδης, Ευαγγέλου, Κύρου.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ (Νίκος Γκούρας): Καραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας, Πολυχρόνης, Παπουτσής, Βαρτζιώτης, Κολιούσης. Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Δημητρακάκης, Κοντογιάννης, Μαρούλης, Καζαντσίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Καστοριά – Θύελλα Κατσικά 1-0
Α. Ε. Ξηροβουνίου – Σελεύκεια Θεσπρωτίας 3-0
Αναγέννηση Στάνου – Απόλλων Πάργας 1-4
Ρεπό Αστέρας Πετριτή

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Αστέρας Πετριτή 10
Απόλλων Πάργας 9
Καστοριά 9
—————————————————
Αναγέννηση Στάνου 7
Θύελλα Κατσικά 6
ΑΕ Ξηροβουνίου 3
ΑΕΝ Σελεύκειας 0
ΣΗΜ: Οι αγώνες είναι μονοί και οι τρεις πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στη Γ’ Εθνική.
-Έκαναν το ρεπό οι ομάδες Απόλλων Πάργας, Θύελλα Κατσικά, Αναγέννηση Στάνου, Καστοριά, Αστέρας Πετριτή Κέρκυρας.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ

17.00 Αναγέννηση Στάνου – Καστοριά
17.00 Απόλλων Πάργας – Α. Ε. Νέας Σελεύκειας
17.00 Αστέρας Πετριτή – Θύελλα Κατσικά
Ρεπό Α. Ε. Ξηροβουνίου Άρτας

Σχετικά άρθρα

Καταιγίδα η Θύελλα Κατσικά 4-0 τον Βατανιακό Κατερίνης

Ο απόηχος από τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

Στα ντέρμπι θα κριθεί ο τίτλος στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΗΠ