Ο Καμαρά σημειώνει το δεύτερο γκολ του Άρη παρά την προσπάθεια να τον ανακόψει ο Κάργας. Ο Λοντίγκιν δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Η βαριά ήττα 3-0 δεν εμπόδισε τους πανηγυρισμούς!

Ο ΠΑΣ έχασε με σκορ 3-0 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» από τον Άρη, στο τελευταίο ματς της σεζόν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους και οπαδούς του να στήσουν πανηγύρι στο τέλος, αποθεώνοντας παίκτες και τεχνική ηγεσία για την πετυχημένη φετινή σεζόν.

Κάποιοι παίκτες δεν θα είναι τη νέα σεζόν στην ομάδα, όπως και ο Μεταξάς. Ο κόουτς πήγε στους οργανωμένους τους χειροκρότησε και τον χειροκρότησαν. Όλα δείχνουν ότι φεύγει από την ομάδα. Όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της NOVA τι ακριβώς συμβαίνει «δεν είναι ώρα για τέτοια αλλά για τις επόμενες ημέρες». Αν ήταν να μείνει στον ΠΑΣ θα μιλούσε κάπως διαφορετικά. Συνεπώς οι εξελίξεις φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν και την ορθότητα των δημοσιευμάτων. Εντός των ημερών κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί η πρόσληψή του από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την καταβολή της ρήτρας, ώστε και με τη…βούλα να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ. Και ασφαλώς, όπως σημειώσαμε και χθες, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ αφού στις 30 Ιουνίου 2022 λήγουν τα συμβόλαια των Λοντίγκιν, Σάλιακα, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Σιόντη, Οικονομόπουλου.

Και σήμερα έκανε καλή εμφάνιση ο Ιάσων Κύρκος που μονομαχεί με τον Φαμπιάνο

Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν αντέχει σε κριτική, ο Άρης ήταν πολύ ανώτερος και πιο ποιοτικός σαν ομάδα από τον ΠΑΣ και κέρδισε δίκαια. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τους κιτρινόμαυρους, που είχαν και 500 με 600 φιλάθλους στο πλευρό τους. Στο πρώτο 20λεπτο του β’ ημιχρόνου φάνηκε ο ΠΑΣ να ισορροπεί κάπως το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ο Άρης ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής. Άτυχος στάθηκε ο Καραχάλιος που στο 4’ έπαθε διάστρεμμα και αποχώρησε, καθώς δεν πάτησε καλά σε μια φάση που πήγε να μαρκάρει αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι πιο σοβαρό. Ο Άρης είχε να κερδίσει στα Γιάννινα από το 2013 και φέτος κέρδισε για πρώτη φορά, καθώς στο πρωτάθλημα έχασε 2-0 στα Γιάννινα, 5-0 στο Χαριλάου και στα πλέι οφ το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη έληξε ισόπαλο 0-0. Η αγωνιστική αυλαία για τον ΠΑΣ έκλεισε χθες, ανοίγει από σήμερα ένα άλλο κεφάλαιο με την εξεύρεση προπονητή και ικανών παικτών που θα καλύψουν τα μεγάλα κενά που θα δημιουργηθούν. Από τον ΠΑΣ Γιάννινα καλό παιχνίδι έκαναν ο Σνάιντερ, ο Σάλιακας μέχρι να τραυματιστεί, ο νεαρός Κύρκος. Από τον Άρη ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες και κυρίως οι Μαντσίνι, Ματίγια, Φαμπιάνο, Εμπακατά, Καμαρά.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Παπαπέτρου, όπως και των βοηθών του. Δεν είχε και φάσεις που να προκαλέσουν εντάσεις.

Μια από τις πολλές επισκέψεις του Άρη στα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΤΑ ΓΚΟΛ

8’: Κόρνερ Μπράμπετς, πρώτη κεφαλιά του Μαντσίνι, σουτ από το ύψος του πέναλτι του Φαμπιάνο η μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

22’: Σε κάθετη μπαλιά του Ιτούρμπε ο Καμαρά βγήκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και από κοντά με σουτ στη γωνία έκανε το 2-0 για τον Άρη.

81’: Ο Εμπακατά με συρτό σουτ στη γωνία από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 3-0 για τον Άρη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

28′: Σουτ του Πάλμα, κοντράρει στον Ποζνάνσκι, νέο κόρνερ από τα δεξιά αυτή τη φορά.

39’: Σέντρα Σνάιντερ από δεξιά κεφαλιά του Κύρκου η μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Άρη.

45’: Κεφαλιά Κάργα στην αγκαλιά του Κουέστα.

56’: Καλή μπαλιά του Μαντσίνι στον Ματέο Γκαρσία που πλάσαρε μόνος του άουτ.

64’: Κόρνερ Σάλιακα, σκαστή κεφαλιά Εραμούσπε στην αγκαλιά του Κουέστα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (72’ Οικονομόπουλος), Ποζνάνσκι (61’ Κόντε), Κάργας, Εραμούσπε, Καραχάλιος (6’ λ.τρ. Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πάλμα, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (58’ Μπρούνο Γκάμα), Ιτούρμπε (53’ Ματέο Γκαρσία), Ματίγια, Καμαρά (73’ Δεληζήσης).

ΠΛΕΪ ΟΦ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3

ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 26+10 αγώνες)
Ολυμπιακός 83
——————————————-
ΠΑΟΚ 64
Άρης 62
Παναθηναϊκός 61
———————————————–
ΑΕΚ 56
ΠΑΣ Γιάννινα 46
ΣΗΜ: Ο Ολυμπιακός ανακηρύχτηκε πρωταθλητής και θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ομάδες στις θέσεις 2-4 θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ήτοι ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός.

Σχετικά άρθρα

Νοκ άουτ Τσαούσης, ατομικό Παντελάκης και Λεό

Το θρίλερ της Γ’ Εθνικής και η Θύελλα Κατσικά

Και επίσημα ο Γεωργουλόπουλος αντί του Γρηγορίου