ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Παρά τα προβλήματα θα παλέψει δυνατά με Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αύριο στις 8 το βράδυ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την προτελευταία (9η) αγωνιστική των πλέι οφ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, σε μια εποχή που ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ κατάσταση, προερχόμενος από τη νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, ενώ ο ΠΑΣ φαίνεται κουρασμένος και ασθμαίνων όπως φάνηκε στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όπως είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς, η ομάδα του άδειασε τις…. μπαταρίες και δεν είχε ενέργεια. Για να έχει κάποιες ελπίδες θετικού αποτελέσματος ή έστω αξιοπρεπούς εμφάνισης στη Λεωφόρο Θα πρέπει να έχει πολύ καλύτερη παρουσία στο γήπεδο σε σχέση με αυτή που είχε στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου δίκαια έχασε με σκορ 3-0. Ειλικρινής ο Ηρακλής Μεταξάς τόνισε ότι και να έβαζε πρώτος γκολ επί της ΑΕΚ με την ευκαιρία του Περέα στο 28’ πάλι δεν θα του αρκούσε, δεν θα μπορούσε να το κρατήσει, γιατί δεν είχε δυνάμεις. Όσο η φετινή αγωνιστική σεζόν φτάνει στο τέλος της, καθώς οι αγώνες των πλέι οφ θα ολοκληρωθούν την Τρίτη, είναι λογικό να βγαίνει η κούραση και η καταπόνηση στους παίκτες. Το φαινόμενο είναι πιο έντονο στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει περιορισμένο ρόστερ, ταλαιπωρήθηκε από πολλά προβλήματα τραυματισμών και κορονοϊού, βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων 15 με 16 παίκτες που εναλλάσσονταν στη βασική ενδεκάδα. Πέρα απ’ αυτό είναι και αποδεκατισμένος ο ΠΑΣ αυτή την περίοδο, καθώς στα Γιάννινα έμειναν οι τραυματίες Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Ποζνάνσκι, Μορέιρα, Κόντε. Χθες βράδυ αναχώρησαν για Αθήνα οι Ντομίνγκεθ και Κόντε που ενσωματώθηκαν με την αποστολή. Ο Ντομίνγκεθ είναι εντάξει και μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή. Ο Κόντε, δεν είναι απολύτως έτοιμος και αν αγωνιστεί θα είναι ως αλλαγή. Από τους Γκαρντάφσκι, Ποζνάνσκι, αν είναι κάποιος εντάξει θα αναχωρήσει σήμερα για Αθήνα, αν και οι πιθανότητες αποθεραπείας ήταν χθες ελάχιστες. Ενοχλήσεις στο πόδι έχει ο Περέα που με σφιγμένα δόντια αγωνίστηκε μέχρι το 63’ του αγώνα με την ΑΕΚ, δίνοντας την θέση του στον Μπρένερ. Χθες ξεκούρασε το πόδι για να μπορέσει αύριο να αγωνιστεί.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Αντώνης Οικονομόπουλος, σε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι ανέφερε: «Έχουμε δυνάμεις, θα τα δώσουμε όλα. Έμειναν δύο παιχνίδια, ο στόχος μας εξ’ αρχής ήταν να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Για την ήττα με 3-0 από την «Ένωση» σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έπιασε πολύ καλή απόδοση. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ από το α’ ημίχρονο και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, με το σκορ στο 2-0. Όλα τα παιδιά θεωρώ ότι πατήσαμε τη γλώσσα μας κάτω, τα δώσαμε όλα, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Τα δώσαμε όλα, σίγουρα υπήρξε κούραση. Έγινε ροτέισον, λόγω των τραυματισμών που υπάρχουν. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν είχαμε περισσότερο θάρρος, ίσως να πιάναμε καλύτερη απόδοση. Ίσως να μας έλειψε λίγο το θάρρος, αλλά και ο αντίπαλος έπιασε καλή απόδοση. Φέτος δεν πήραμε αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΡΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου και ώρα 20.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Στις θύρες 3, 5, 6 της μεγάλης σκεπαστής τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ και στη θύρα 9 της μικρής σκεπαστής 20 ευρώ. Τα παιδικά στις θύρες 6 και 9 είναι 10 ευρώ και αφορούν παιδιά γεννηθέντα από το 2005 και μετά.

Από την σημερινή έντυπη έκδοση του “Ηπειρωτικού Αγώνα” (13/5/2022)

Σχετικά άρθρα

Και επίσημα ο Γεωργουλόπουλος αντί του Γρηγορίου

Με Γεωργουλόπουλο αντί Γρηγορίου κλείνει η χρονιά στον ΠΑΣ

Φτάνει στο τέλος η χειρότερη χρονιά του ΠΑΣ όλων των εποχών!