Πέρα από έναν εκνευρισμό που ήταν φυσιολογικός δεν αποδείχθηκε καμία παράβαση του Περέα
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Απαλλάχτηκε ο Περέα, εκτέθηκε πάλι ο Καραντώνης!

Απαλλάχτηκε ο Χοσέ Μεντόζα Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας που είχε παραπεμφθεί από τις εκθέσεις διαιτητών και παρατηρητών για ανάρμοστη συμπεριφορά στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Συνεπώς ο Περέα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά στα υπόλοιπα παιχνίδια και θα είναι στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά. Όσο για τις εκθέσεις του διαιτητή Καραντώνη και του παρατηρητή βάσει των οποίων έγινε η παραπομπή στην πειθαρχική, η σημερινή απόφαση απαλλαγής του ποδοσφαιριστή αποτελεί νέο ηχηρό ράπισμα γι’ αυτούς. Ειδικά για τον Καραντώνη που με την…δεκάλεπτη καθυστέρηση του αγώνα γελοιοποίησε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ίδια την ελληνική διαιτησία. Στην εκδίκαση της υπόθεσης δεν αποδείχθηκε καμία εμπλοκή του ποδοσφαιριστή σε επεισόδιο, ούτε καμία άλλη παραβατική πράξη, πέρα από έναν στιγμιαίο εκνευρισμό που είναι φυσιολογικός όταν χάνει η ομάδα στο 98′ σε ματς που ο διαιτητής ήταν πολύ κακός.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγ. Playoffs και 5ης αγ. Playouts.

Α/ PEREA MENTOZA (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την  αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Β/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.

Γ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού έντεκα χιλιάδων (11.000,00) ευρώ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Χ ΜΟΥΡΙΚΗΣ – Α ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Β ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 6-5-2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.30

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη και πήρε το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον νέο χάρτη της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Από Δευτέρα οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος