Ο Περέα είναι ένας ιδιαίτερος πονοκέφαλος για τον Γιαννίκη
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Και τώρα ΑΕΚ ήρθε και η δική σου σειρά

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι σε πολύ καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, στα δύο παιχνίδια με Παναιτωλικό στα Γιάννινα και Άρη στο Χαριλάου σημείωσε οκτώ γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα και με…φόρα θα πάει στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον «Δικέφαλο».

Συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ με το βλέμμα στραμμένο στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στα Γιάννινα. Ο Μιλιντσεάνου που είχε πρόβλημα με τη μέση έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, οπότε μπορεί να τον υπολογίζει ο Μεταξάς στα πλάνα του. Δεν προπονήθηκε ο Γκαρντάφσκι που έχει ίωση αλλά με προοπτικές μέχρι αύριο να μπορεί να κάνει έστω μια προπόνηση για να μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Μπρένερ έβγαλε ένα μέρος από την χθεσινή προπόνηση αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Όπως είναι γνωστό έπαθε βαρύ διάστρεμμα στη φάση που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Ίσως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ της 13ης αγωνιστικής να είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς θα χρειαστεί και έναν εύλογο χρόνο να καλύψει το χαμένο έδαφος των προπονήσεων που έχασε. Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον ΠΑΣ. Στον έλεγχο με τα τεστ διαπιστώθηκε ότι ποδοσφαιριστής είναι θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε απομόνωση όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Παράλληλα, μέχρι το ματς με την ΑΕΚ θα γίνονται σε καθημερινή βάση τεστ ανίχνευσης του ιού για την καλύτερη πρόληψη. Κατά τα άλλα η χθεσινή προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, σε προβολή βίντεο καταστρώνοντας ο Ηρακλής Μεταξάς τα επιτελικά σχέδια για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο κόουτς δεν κάνει καμία διαφοροποίηση για το παιχνίδι αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα. Θα κατεβάσει την ομάδα του με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά με ειδικούς ρόλους σε παίκτες, καθώς κάθε παιχνίδι έχει μια διαφορετική αγωνιστική προσέγγιση. Σίγουρα ο ΠΑΣ θα προσέξει τα νώτα του και θα έχει ειδικό πλάνο αναχαίτισης των επικίνδυνων παικτών της ΑΕΚ και στη συνέχεια θα ψάξει και ο ίδιος για το γκολ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», παρά τα προβλήματα τραυματισμών είναι σε πολύ καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, στα δύο παιχνίδια με Παναιτωλικό στα Γιάννινα και Άρη στο Χαριλάου σημείωσε οκτώ γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα και με…φόρα θα πάει στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον «Δικέφαλο». Η προετοιμασία μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία, ενώ καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ γίνονται πωλήσεις των εισιτηρίων του αγώνα. Η ιστορική νίκη με 5-0 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη έχει ξεσηκώσει τους Γιαννιώτες, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Από την περασμένη εβδομάδα η ΠΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε τις τιμές: ΘΥΡΕΣ 3-4-6 30 ευρώ, ΘΥΡΑ 9 20 ευρώ, ΘΥΡΑ 3VIP 40 ευρώ, ΘΥΡΑ 5 GOLD 50 ευρώ. Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 10 ευρώ.
Δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους με έκπτωση να πάρουν δύο μαζί εισιτήρια των αγώνων με ΑΕΚ (11η αγωνιστική) και με τον Βόλο (13η αγωνιστική). Οι τιμές με την δυνατότητα παρακολούθησης των δύο αγώνων είναι: ΘΥΡΕΣ 3-4-6 45 ευρώ, ΘΥΡΑ 9 30 ευρώ, ΘΥΡΑ 3VIP 55 ευρώ, ΘΥΡΑ 5 GOLD 70 ευρώ. Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 15 ευρώ.

Από τη σημερινή έντυπη έκδοση του “Ηπειρωτικού Αγώνα” (25/11/2021)

Σχετικά άρθρα

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Ολυμπιακό

Με προβλήματα ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό