Ο Περέα είναι ένας ιδιαίτερος πονοκέφαλος για τον Γιαννίκη
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Άνετα ο ΠΑΣ κέρδισε 5-0 τον Αχέροντα

Σε ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο ΠΕΑΚΙ

Την διακοπή του πρωταθλήματος θέλησε να εκμεταλλευτεί σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα που έδωσε ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο ΠΕΑΚΙ κόντρα στον Αχέροντα Καναλλακίου. Το τελικό αποτέλεσμα 5-0 υπέρ των Γιαννιωτών δείχνει την ολοκληρωτική επικράτησή τους. Αυτό όμως δεν έχει και μεγάλη σημασία για τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά, όσο το γεγονός ότι έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν, παίρνοντας βέβαια περισσότερο χρόνο όσοι δεν ήταν βασικοί στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Την παράταση έκλεψε ο Μορέιρα που ήταν ο δημιουργός των τριών πρώτων τερμάτων με τις πάσες που έδωσε και ο σκόρερ των υπόλοιπων δύο. Γενικά ήταν ένα καλό απόγευμα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που ετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Απουσίασαν οι διεθνείς Σάλιακας, Λιάσος, Λώλης, ενώ ξεκουράστηκαν οι Περέα, Εραμούσπε, Λοντίγκιν. Καλή παρουσία είχε και ο Αχέρων Καναλλακίου, από τις καλές ομάδες της Γ’ Εθνικής που είναι στην 2η θέση του 4ου ομίλου, έχοντας αγώνα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας. Και ο Βαγγέλης Τζιάρρας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες ετοιμάζοντας την ομάδα για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας. Τα γκολ του ΠΑΣ σημείωσαν: 37’ Παντελάκης με κεφαλιά, 51’ Μίνα με πλασέ, 54’ Καραγιάννης με κεφαλιά, 60’ Μορέιρα με σουτ, 74’ πάλι Μορέιρα με πλασέ. Το παιχνίδι έγινε με κλειστές πόρτες και χωρίς φιλάθλους. Διαιτητής ήταν ο Λεωνίδας Τζόβας με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμάντη και Δημήτρη Σπυρογιώτη του συνδέσμου Ηπείρου.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Παντελάκης, Ρίζος, Καραχάλιος, Σιόντης, Τριάδης, Κύρκος, Μίνα, Μορέιρα. Αγωνίστηκαν και οι Αθανασίου, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου, Ντομίνγκεθ.
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΛΑΚΙΟΥ (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Καππίας, Ντατίδης, Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Εμβραίζογλου, Πότσης, Κωσταμένας, Νικολάου, Πόγιας, Ροβίνας. Αγωνίστηκαν και οι Βλάχος, Μπαλαούρας, Φράγκος, Θεοδωράκης, Σακκάς, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Ζιάκας, Κυριάκης,Τσούτσης, Ροβίνας, Βέρμπης, Γεωργίου, Καραμποΐκης.

Σχετικά άρθρα

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Ολυμπιακό

Με προβλήματα ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό