ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ΠΑΣ Γιάννινα WBC- Παναθηναϊκός

Το δεύτερο εντός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Η ομάδα χρειάζεται την πολύτιμη στήριξη του κόσμου προκειμένου να πάρει την απαραίτητη ώθηση για να φτάσει στη νίκη και η διοίκηση ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι. Η τιμή είναι στα 10 ευρώ και ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριό του στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα. Όποιος το επιθυμεί, να το εξασφαλίσει νωρίτερα, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6945509296 (Παπαδόπουλος Πέτρος), 6942824031 (Δανάη Χήτα) και 6946850595 (Τόλης Μιχαήλ) ή να στείλει μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19.

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι στο 70% και δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το ίδιο και οι νοσήσαντες, όσον αφορά το πιστοποιητικό νόσησης. Επίσης, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία, οφείλουν να έχουν μαζί τους σχετικό έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο, άδεια παραμονής).

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

Το 5% της πληρότητας του γηπέδου αφορά τους ανήλικους. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, από 13 έως και 17 ετών η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72)ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Οι ανήλικοι φίλαθλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα, προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής

Με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC