Δύσκολο το έργο των προπονητών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Οι άνθρωποι των πάγκων στο ερασιτεχνικό των Ιωαννίνων

Τα προβλήματα του χώρου και τα βιογραφικά των 22 προπονητών στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΗΠ

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και του ενδιαφέροντος του κόσμου να πέφτουν στη Σούπερ Λίγκ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ποδόσφαιρο. Υπάρχει και το ερασιτεχνικό με τους χιλιάδες αφανείς εργάτες του, δηλαδή παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι ξεχνούν ότι χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρχει και επαγγελματικό. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες από κάποιο μικρό σωματείο ξεκίνησαν, σε κάποιο μικρό γήπεδο κλότσησαν την μπάλα, εκεί έκαναν τα πρώτα βήματα και γνώρισαν τον μαγικό κόσμο της. Το λένε και τα βιογραφικά τους. Όλοι από κάπου χαμηλά ξεκίνησαν. Να θυμίσουμε την αφετηρία κάποιων θρύλων του παρελθόντος; Ο Σιδέρης από τα Καμίνια, ο Δομάζος από τους Αμπελόκηπους, ο Δεληκάρης από τον Αργοναύτη, ο Μίμης Παπαϊωάννου από τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας, ο Κούδας από την αλάνα της πλατείας Διοικητηρίου και τόσοι άλλοι.
Όσοι υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάνουν κατάθεση ψυχής. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Οι παράγοντες βάζουν κάποια χρήματα από το υστέρημά τους για να καλύψουν τις ανάγκες των σωματείων. Να αγοράσουν παπούτσια, φανέλες, μπάλες, να συντηρήσουν τα γήπεδα, να πληρώσουν τους διαιτητές και τον γιατρό αγώνα. Οι επιχορηγήσεις είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Τα έσοδα μηδαμινά. Οι προπονητές και οι παίκτες χωρίς κίνητρα και παροχές υπηρετούν το άθλημα με κόπο και μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς δεν έσκυψε σοβαρά κανείς αρμόδιος πάνω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματος. Δεν είναι δικά μας λόγια, αλλά των ανθρώπων που το υπηρετούν. Βλέπουμε καθημερινά τον αγώνα που κάνουν για να μη σβήσει και να διατηρηθεί το σωματείο της γειτονιάς, του χωριού, της συνοικίας.

Ανέστης Ζώης

Με τον θαυμαστό κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα ασχοληθούμε σήμερα από τη στήλη μας. Θα στρέψουμε τα φώτα στους πάγκους των ομάδων και θα παρουσιάσουμε τους προπονητές των 22 ομάδων της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου. Είναι πολύ σημαντικός αλλά και δύσκολος ο ρόλος τους. Όπως ο πρόεδρος του συλλόγου προπονητών ποδοσφαίρου Ιωαννίνων Ανέστης Ζώης, οι συνάδελφοί του είναι για όλες τις δουλειές. Μέχρι και τον …ψυχολόγο κάνουν αν χρειαστεί. Φροντίζουν να έχουν παιδιά στις προπονήσεις, καθώς οι περισσότεροι παίκτες δουλεύουν και δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο. Κάνουν τον γυμναστή, τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων και βγάζουν μόνοι όλη την προπόνηση. Είναι δίπλα στα παιδιά και στα προβλήματά τους, σε συνεργασία με τους παράγοντες. Κανένας παίκτης δεν ξεκίνησε στο εξωτερικό το ποδόσφαιρο με προπονητή τον….Μουρίνιο ή στην Ελλάδα με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Όλοι ξεκίνησαν από χαμηλά, από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και με άσημους προπονητές. Φέτος στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΗΠ οι προπονητές πρέπει να έχουν δίπλωμα UEFA B και στη Β’ Κατηγορία UEFA C. «Επειδή το ποδόσφαιρο εξελίσσεται, καλό είναι να μπαίνουν κάποιοι κανόνες και στον χώρο της προπονητικής» λέει ο πρόεδρος Ανέστης Ζώης, που από πέρσι είναι προπονητής της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική, για να προσθέσει: «Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολοι οι καιροί και προσπαθούμε να έχουμε καλή συνεργασία με τα σωματεία, καθώς ο σκοπός μας είναι κοινός».

Μανώλης Σκούφαλης

Ήδη στα Γιάννινα ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας, ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει και η Γ’ κατηγορία. Έγιναν οι δύο πρώτες αγωνιστικές. Ευχή όλων είναι τα πρωταθλήματα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να τηρηθούν οι κανόνες των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από την πανδημία. Πέρσι είχαν γίνει οι πρώτες αγωνιστικές και στη συνέχεια μπήκε λουκέτο στα γήπεδα. Φέτος όλοι ευελπιστούν τα πράγματα να είναι καλύτερα και να μην υπάρξουν διακοπές. «Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα» λέει ο Ανέστης Ζώης, «να μην υπάρξει διακοπή λόγω πανδημίας. Αν υπάρξει διακοπή είναι δύσκολο μετά οι ομάδες να μαζέψουν τους παίκτες. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά. Μιας και τα πρωταθλήματα είναι στην αρχή, εύχομαι σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Αλέκος Τάτσης

Όλοι οι προπονητές στην Α’ Ερασιτεχνική των Ιωαννίνων είναι παλιοί ποδοσφαιριστές, όπως γίνεται συνήθως σε αυτόν τον χώρο. Άλλοι αγωνίστηκαν σε υψηλά επίπεδα στην Α’ Εθνική, όπως οι Μανόλης Σκούφαλης, Παναγιώτης Γκίτσης, Αλέκος Τάτσης, άλλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα και άλλοι σε μικρότερα σωματεία. Ο χώρος δεν προσφέρεται για να ασχοληθεί κάποιος επαγγελματικά με την προπονητική. Τα σωματεία είναι φτωχά, δεν μπορούν να καλύψουν παροχές επαγγελματία προπονητή. Οι περισσότεροι έχουν άλλα κύρια επαγγέλματα. Ωστόσο έχουν τη φλόγα της προσφοράς, τη δίψα της μάθησης παρακολουθώντας σεμινάρια και τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα. Θα πάρουμε με τη σειρά τις ομάδες, όπως είναι στη βαθμολογία, με την υπόσχεση σε άλλο αφιέρωμα να παρουσιάσουμε τους κόουτς και των άλλων κατηγοριών.

Ήταν παίκτες έγιναν προπονητές

Στον Α. Ο. Νεοχωρόπουλου προπονητής είναι ο Τάκης Νάκας, καθηγητής σωματικής αγωγής. Πέρασε από τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗΠ, από ακαδημίες ποδοσφαίρου της περιοχής και από ερασιτεχνικά σωματεία όπως Χουλιαράδες. Στον Αετό Νήσου προπονητής είναι ο Ανδρέας Στάμος, παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας Κρανούλας και άλλων ομάδων. Η διοίκηση της Πίνδου Κόνιτσας ανέθεσε την τεχνική ηγεσία σε ένα δικό της παιδί που είναι από τα νέα πρόσωπα στον χώρο της προπονητικής. Ο λόγος για τον Στέλιο Σιώτα, που τίμησε για πολλά χρόνια τη βαριά φανέλα της ιστορικής Πίνδου και τώρα κάθεται στον πάγκο της.

Βασίλης Σιαφάκας

Στον ΠΑΣ Κράψης στην άκρη του πάγκου κάθεται ο Βασίλης Σιαφάκας. Η ποδοσφαιρική ιστορία του είναι ταυτισμένη με τη Δόξα Κρανούλας. Φόρεσε τη φανέλα της στην παλιά επαγγελματική Γ’ Εθνική. Μετά έγινε προπονητής, με καλή παρουσία σε πάγκους τοπικών ομάδων. Άνθρωπος αξιοπρεπής και χαμηλών τόνων, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης των ανθρώπων του χώρου. Για δεύτερη χρονιά προπονητής στον Α. Ο. Σταυρακίου είναι ο Κώστας Ναθαναήλ, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ. Η ομάδα είναι στο δίκτυο των υποδομών του Ατρόμητου Περιστερίου και προτιμήθηκε ένα νέο παιδί,  με γνώσεις, για αυτή την νευραλγική θέση. Ο Βασίλης Κίτσης είναι στο Ροδοτόπι. Αγωνίστηκε πολλά χρόνια στην παλιά μεγάλη ομάδα της Θύελλας Ελεούσας και από τους πρώτους προπονητές που ασχολήθηκαν στα Γιάννινα με ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Από τα δικαστήρια στο γήπεδο

Στην ιστορική Προοδευτική Περάματος κόουτς είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του Α. Ο. Βελισσαρίου στα λαμπρά χρόνια της Γ’ Εθνικής Χρήστος Αγγέλης. Το πρωί ως δικηγόρος περνά τις ώρες στα έδρανα των δικαστηρίων και το απόγευμα φορά τη φόρμα του προπονητή. Όπως λέει και ο ίδιος, όταν μπαίνεις από μικρός στα γήπεδα δεν είναι τόσο εύκολα να ξεφύγεις από αυτά. Παράλληλα, ο Χρήστος Αγγέλης κοουτσάρει και την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, που κάθε χρόνο διακρίνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων. Προπονητής στην Α. Ε. Χουλιαράδων είναι ο Αντώνης Δημητρίου, από τα γνωστά ονόματα του χώρου και με θητεία σε πολλές άλλες ερασιτεχνικές ομάδες. Υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής του Συρράκου και άλλων ομάδων.
Η Α. Ε. Χουλιαράδων είναι το μοναδικό σωματείο που είχε εννέα χρόνια τον ίδιο προπονητή, τον Σπύρο Τασιούλα, που σήμερα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟ Κουτσελιού. Ο ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας που επέστρεψε στην Α’ κατηγορία συνεχίζει με τον Βαγγέλη Αναγνωστάκη, παλιό άσσο της θρυλικής Αναγέννησης Άρτας και του Ολυμπιακού Βοτανικού. Ανανέωσε τη συνεργασία με τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά ο παλιός άσσος του ΠΑΣ Γιάννινα και του Α. Ο. Βελισσαρίου Σταύρος Παπαβασιλείου. Από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, πίνουν νερό στο όνομά του οι άνθρωποι της ομάδας. Τεχνικός ηγέτης στην ιστορική Θύελλα Ελεούσας είναι ο Μανώλης Σκούφαλης. Γνωστό όνομα καθώς έχει πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική ως ποδοσφαιριστής των ομάδων Αθηναϊκός, Ακράτητος, Κέρκυρα, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα και άλλων μικρότερων κατηγοριών, όπως Νίκη Βόλου, Παναρκαδικός, Αχαρναϊκός, Θεσπρωτός. Πολύτιμες οι εμπειρίες και οι γνώσεις του. Στην Ελεούσα υπεύθυνος ακαδημιών και ως εκ τούτου συνεργάτης του Σκούφαλη είναι ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος.

Προπονητές με άρωμα Α’ Εθνικής
Παναγιώτης Γκίτσης

Συνεχίζουμε με τους προπονητές των ομάδων του δευτέρου ομίλου της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας. Στη Θύελλα Κατσικά ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Γκούρα. Μπορεί η ιστορική ομάδα να υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική, όμως η διοίκηση του Αλέξανδρου Βαρτζιώτη έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον ικανό τεχνικό. Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Ζυγίζουν πολύ βαριά το όνομα και η φανέλα της Θύελλας. Ψήφο εμπιστοσύνης στον παλιό αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέτρο Κοντοδήμα, έδωσαν και στην ομάδα του Μετσόβου. Είναι ο προπονητής που ανέβασε την σεζόν 2019-20 τη Θύελλα Κατσικά στη Γ’ Εθνική. Πάντως είναι καλό που οι ομάδες δεν αλλάζουν με το παραμικρό στραβό αποτέλεσμα τους προπονητές. Ένα πολύ γνωστό όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει το τεχνικό πηδάλιο του Τιτάνα Λογγάδων. Μιλάμε για τον Παναγιώτη Γκίτση, με λαμπρή καριέρα στη μεγάλη Παναχαϊκή στα χρόνια της Α’ Εθνικής. Αργότερα μεταγράφηκε στον ΠΑΣ, έκανε οικογένεια, δουλεύοντας με επιτυχία σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες. Είναι από τους καλούς προπονητές του χώρου, έχει πολλά να δώσει στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Άρωμα Α’ Εθνικής και στον πάγκο του Α. Ο. Ανατολής με προπονητή τον Αλέκο Τάτση. Σημαντική καριέρα στην Προοδευτική, μεταγράφηκε την ίδια χρονιά με τον Τάσο Πάντο στον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε άλλες ομάδες. Είναι αδελφός του Γιάννη Τάτση, νυν προπονητή του Ηροδότου στην Κρήτη. Πολλές οι προπονητικές επιτυχίες του, πήρε τίτλους με ομάδες. Στον πάγκο του Α. Ο. Κοσμηράς κάθεται ο παλιός γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, της Αναγέννησης Άρτας, του ΠΑΣ Πρέβεζα και της Δόξας Κρανούλας, Σάκης Κουβεντάρης. Καλός προπονητής με πλούσιο έργο και σε ακαδημίες της περιοχής που συνεργάστηκε. Στον ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου κόουτς είναι ο Κώστας Γάγας που ανήκει στη νέα γενιά των προπονητών. Στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του.

Δάσκαλος και στο ποδόσφαιρο

Ο Λεωνίδας Μαλισσόβας ως εκπαιδευτικός το πρωί στον μαυροπίνακα μαθαίνει στα σχολεία τα παιδιά γράμματα και το απόγευμα μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους παίκτες του Αγροτικού Καστρίτσας. Πετυχημένη θητεία είχε και στο Μέτσοβο. Για δεύτερη σεζόν στην Α. Ε. Μικρασιατών προπονητής είναι ο νεαρός και φιλόδοξος Χρήστος Βαζάτης. Ως ποδοσφαιριστής πέρασε από τις μικρές ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και από άλλες ομάδες. Έχει γνώσεις, το μέλλον είναι μπροστά του. Ο έμπειρος Γιάννης Καραφέρης είναι στον πάγκο της ομάδας ΠΑΣ Πηγών Λούρου, με συνεχή παρουσία σε ομάδες της περιοχής, όπως και στη Θύελλα Κατσικά. Στον Παντελεήμονα Δροσοχωρίου συναντούμε τον μπαρουτοκαπνισμένο και πολύπειρο κόουτς Χρήστο Αντωνίου. Ταλαντούχος ως ποδοσφαιριστής, με επαγγελματική θητεία στον Α. Ο. Βελισσαρίου στα μέσα της δεκαετίας του ’90, εξίσου καλός και ως προπονητής. Τέλος, στον Θρίαμβο Σερβιανών αποφάσισαν να κάνουν την επανεκκίνηση με προπονητή τον παλιό άσσο του ΠΑΣ Γιάννινα και της Δόξας Κρανούλας Κώστα Γκολφινόπουλο. Ο υποβιβασμός από τη Γ’ Εθνική άφησε ανοιχτές πληγές που έπρεπε να κλείσουν στις μικρότερες κατηγορίες. Τώρα στα Σερβιανά είναι έτοιμοι για την επανεκκίνηση με τον «Γκόλφι» στον πάγκο. Καλή επιλογή που θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Η ΕΠΟ και η επιμόρφωση των τεχνικών
Νίκος Γκούρας

Αυτοί είναι οι άνθρωποι των πάγκων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με καθημερινό αγώνα και μεγάλη προσπάθεια, αντιπαλεύοντας τα χρόνια προβλήματα του χώρου, για να λειτουργήσουν τα σωματεία και να γίνει το πρωτάθλημα. Από τα δικά τους χέρια θα περάσουν και τα παιδιά με ταλέντο που θα προχωρήσουν και θα κάνουν καριέρα στα γήπεδα. Αυτός ο χώρος είναι η δεξαμενή που βγαίνουν ποδοσφαιριστές. Αν στερέψει αυτή, θα μείνει από καύσιμα και ο οργανισμός του ποδοσφαίρου μας. Όπως τονίσαμε και στην αρχή, οι προπονητές των ερασιτεχνικών ομάδων, είναι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές. Όλοι έχουν να πουν ένα παράπονο αλλά και μια μεγάλη ιστορία. Οι αμοιβές είναι μικρές, γιατί και οι διοικήσεις σφίγγουν το ζωνάρι για να καλύψουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις. Όμως πλεονάζουν το μεράκι, η προσπάθεια, ο αγώνας, ώστε το Σαββατοκύριακο που θα γίνουν οι αγώνες να είναι έτοιμη η ομάδα. Έχουν να κάνουν με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, έχοντας ο καθένας ένα ξεχωριστό κουμπί λειτουργικότητας που πρέπει να βρει ο κόουτς που τον έχει. Η ΕΠΟ σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα πρέπει να προσέξει περισσότερο τους προπονητές και κυρίως να φροντίζει για την επιμόρφωσή τους με ειδικά σεμινάρια προπονητικής. Τώρα με την εξάπλωση του διαδικτύου, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Η επιμόρφωση των προπονητών είναι επένδυση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι η Σούπερ Λίγκα δεν είναι το παν του ποδοσφαίρου μας. Υπάρχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που φυτοζωεί.

Πως θα βγει ο πρωταθλητής

Φέτος το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας χωρίστηκε σε δύο ομίλους. Κάποια σωματεία, όπως Ολυμπιακός Βοτανικού, Πωγωνάτος Δελβινακίου, Α. Ο. Ζωοδόχου, δεν δήλωσαν συμμετοχή. Σύμφωνα με την προκήρυξη, η ανάδειξη του πρωταθλητή και ο υποβιβασμός στη Β’ Κατηγορία, θα γίνει μέσω αγώνων πλέι οφ και πλέι άουτ ως εξής: «Οι δύο (2) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, τέσσερις (4) συνολικά, θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες (μίνι πρωτάθλημα) εντός και εκτός έδρας, με ειδική βαθμολογία (βαθμοί 2-0 για τους πρώτους και δεύτερους αντίστοιχα). Από αυτούς τους αγώνες θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα Α΄ Κατηγορίας, η οποία και προβιβάζεται. Υποβιβάζονται απευθείας η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου. Οι υπόλοιπες τρεις (3) τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης (πλέι-άουτ) μεταξύ τους με ειδική βαθμολογία (βαθμοί 2-1-0, για τον 4ο, τον 3ο και τον 2ο από το τέλος, αντίστοιχα), για να προκύψει η δεύτερη ομάδα στον κάθε όμιλο που θα υποβιβαστεί. Στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΔΕΝ θα γίνουν αγώνες κατάταξης (πλέι-άουτ) εφόσον η διαφορά στη γενική βαθμολογία του 4ου από το τέλος με τον 2ο από το τέλος είναι ίση ή μεγαλύτερη από ΕΠΤΑ (7) βαθμούς. Σε αυτή την περίπτωση υποβιβάζεται ο 2ος από το τέλος».

Είναι νωρίς για προβλέψεις

Στην Α’ κατηγορία έγιναν οι δύο πρώτες αγωνιστικές. Είναι νωρίς για προγνωστικά και προβλέψεις για το ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο και θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα ξεκινάει. Άλλωστε συνεχίζονται οι μεταγραφές και δεν ολοκληρώθηκαν τα ρόστερ. Θα εξαρτηθεί η συνέχεια και τι διάρκεια θα έχει η κάθε ομάδα. Πάντως ξεκίνησαν με όρεξη και με το απόλυτο των επιτυχιών στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι ομάδες Α. Ο. Νεοχωρόπουλου, Αετός Νήσου, Πίνδος Κόνιτσας, Θύελλα Κατσικά, ΠΑΣ Μετσόβου, Τιτάνας Λογγάδων. Το βέβαιο είναι, όπως λένε και όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, ότι θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα τραβήξει και κόσμο στα γήπεδα.

Σχετικά άρθρα

Καταιγίδα η Θύελλα Κατσικά 4-0 τον Βατανιακό Κατερίνης

Ο απόηχος από τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

Στα ντέρμπι θα κριθεί ο τίτλος στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΗΠ