ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δυνατά φιλικά στην Αθήνα για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Με δύο πολύ δυνατούς αγώνες συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Αύριο Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα αντιμετωπίσει τις «ερυθρόλευκες», κόντρα στις οποίες έδειξε καλή εικόνα την περασμένη Κυριακή στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων. Μεθαύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό στην πρωτεύουσα απέναντι στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.
«Έχουμε δυο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, στα οποία θα είναι και η πρώτη φορά που θα παίξουμε πλήρεις. Αυτή η εβδομάδα πήγε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες, καθώς μπήκαν και οι τραυματίες και θα μπορέσουμε με αυτούς τους αγώνες να δούμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε. Παίζουμε με δυο ομάδες, που -μην ξεχνάμε- είναι ήδη περασμένες στους ομίλους του Eurocup με ό,τι και να σημαίνει αυτό», τόνισε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Δουβίτσας με δηλώσεις του στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.
Ο Νίκος Δουβίτσας δεν έχει κάποιο «πονοκέφαλο» ενόψει των παιχνιδιών μιας και θα έχει στη διάθεσή του και τις έντεκα αθλήτριες, με τις Χριστίνα Θεοδώρου και Κατερίνα Μαρίνη, οι οποίες δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, να επιστρέφουν κανονικά και να υπολογίζονται. Η αποστολή αποτελείται από τις Ντίνα Σαρηγιαννίδου, Χριστίνα Θεοδώρου, Ασπασία Καλαμπάκου, Samantha Cooper, Κατερίνα Μαρίνη, Isabella Slim, Ευγενία Παπαδοπούλου, Αγγελίνα Χρηστάκη, Samantha Mackay, Μαίρη Χούλη και Ελπίδα Δημητριάδου.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής

Με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC