ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Νέο ανέλπιστο δώρο 1,2 εκ. ευρώ από Μαυροπάνο!

Ο διεθνής αμυντικός Ντίνος Μαυροπάνος μπορεί να γίνει και πάλι για τον ΠΑΣ Γιάννινα… η κότα που γεννά χρυσά αυγά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών μέσων, η Ντόρτμουντ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ να αγοράσει τον έλληνα διεθνή αμυντικό έναντι του ποσού των 8 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς στο διάστημα που τον είχε δανεικό, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοση και την εν γένει παρουσία του.

Αν τελικά γίνει αυτό και επαληθευτούν τα δημοσιεύματα, η μεταγραφή αυτή θα επιφέρει ένα ανέλπιστο δώρο 1,2 εκατ. ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα, που όταν παραχώρησε τον Μαυροπάνο στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2018, πέραν των 2,1 εκατ. ευρώ που εισέπραξε, κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης 15%. Συνεπώς οι κεραίες των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και στον Μαυροπάνο, καθώς σε δύσκολες εποχές θα μπει στα ταμεία ένα σεβαστό ποσό, αν ολοκληρωθεί το μεταγραφικό ντιλ και στα ποσά που αναγράφηκαν στην Αγγλία. Στα υπόλοιπα θέματα, δεν υπήρξαν εξελίξεις.

Ενίσχυση σε κέντρο και άμυνα

Το ενδιαφέρον στις μεταγραφές στρέφεται κυρίως σε μέσους και επιθετικούς παίκτες, καθώς εκεί πονά περισσότερο η ομάδα και θέλει ενισχύσεις μετά την αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών (Παμλίδης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Κάστρο, Σιόντης, Κριζμάν, Οικονομόπουλος, Χουτεσιώτης), που στις 30 Ιουνίου λήγουν και τυπικά τα συμβόλαιά τους. Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων με τους Λοντίγκιν, Εραμούσπε και Πήλιο, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη που ήταν ελεύθερος από ομάδα της Ινδίας.

Έγινε η σπορά στο στάδιο «Ζωσιμάδες»

Στην τελική φάση μπαίνουν τα έργα για την ανακατασκευή του χορτοτάπητα στο γήπεδο. Ξηλώθηκε ο παλιός τάπητας που παρουσίαζε προβλήματα, καθώς δεν απορροφούσε τα νερά, έγιναν παρεμβάσεις σε σημεία που έπρεπε να γίνουν, στρώθηκε ειδικός τύπος άμμου και έγινε η σπορά του χόρτου. Αυτό τον καιρό, που θα φυτρώσει το χόρτο είναι και το πιο δύσκολο σημείο για να έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Γενική επισκευή έγινε στα αποδυτήρια και στους βοηθητικούς χώρους που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ. Ξηλώθηκε ό,τι παλιό υπήρχε και όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία, οι παίκτες θα μπουν σε χώρους πολυτελείας. Παρέμβαση θα γίνει και στο γήπεδο που προπονείται η ομάδα. Μόλις τελειώσουν τα έργα στους «Ζωσιμάδες», θα γίνουν επισκευές και στον αγωνιστικό χώρο του ΠΕΑΚΙ.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος