ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Μπόλονι: Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Νίκο Τζουάννη, αναφέρθηκε στην επιστροφή τη Λεωφόρο αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά:  Το παιχνίδι μας γίνεται πιο συμπαγές, η αλήθεια είναι ότι κερδίσαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια και στη Γαλλία λένε δεν υπάρχουν τέσσερις χωρίς τρεις. Όμως θεωρώ πως έχουμε δύο μειονεκτήματα. Είναι η κατάσταση της υγείας ορισμένων παικτών, και ακόμη η επιθετική πραγματικότητα διότι όταν σε τέτοια ματς χάνεις ευκαιρίες τετ α τετ πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε με ηρεμία. Θα μπορέσει να απελευθερωθεί η ομάδα.

Σημαντικό το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ η ομάδα;

Πολύ σημαντικό, δεν δεχόμαστε πολλά γκολ όμως σε άλλες περιπτώσεις δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Η επιστροφή μας σε ένα μυθικό στάδιο πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά και πήραμε μια νίκη και λάβαμε σημαντικές πληροφορίες τις οποίες σημειώνουμε. Αναγνωρίζω πως όλες οι πληροφορίες δεν είναι θετικές.

Η άποψή του για την επιστροφή στη Λεωφόρο θέλει να συνεχίσει εδώ και να του φέρει γούρι; 

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Θυμάμαι ότι έπαιξα αρκετές φορές εδώ με την Εθνική ομάδα και θυμάμαι οι κερκίδες ήταν πιο χαμηλές. Οι θεατές μάλιστα έβλεπαν το ματς

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος