Αθλητικά

Κρίσιμη ημέρα σήμερα για τον Γιάννη Κάργα

Θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, αφού χθες έβγαλε μέρος του προγράμματος χωρίς πρόβλημα.

Σήμερα είναι η κρίσιμη ημέρα για τον Γιάννη Κάργα, καθώς θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, κάτι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Από την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα στον προσαγωγό, καθώς γλίστρησε στην προτελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έμεινε εκτός αποστολής ακολουθώντας εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας που του υπέδειξε το ιατρικό τιμ. Χθες που έγινε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και ξεκίνησε η προετοιμασία, ο Κάργας ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αποφεύγοντας τις δύσκολες ασκήσεις. Όλα πήγαν καλά, χωρίς ενοχλήσεις και με ελπίδες να παίξει την Κυριακή. Σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Αν είναι εντάξει, τότε ο Γιαννίκης θα τον έχει οπωσδήποτε στα πλάνα του, ως δίδυμο στο κέντρο άμυνας με τον Παντελάκη, γιατί θα λείψει ο Εραμούσπε που αποβλήθηκε στην Τούμπα. Πλην του Εραμούσπε, εκτός θα είναι και ο Κριζμάν, που κοντά στα Χριστούγεννα αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ΠΑΕ για τη χθεσινή προπόνηση, «μετά το χθεσινό ρεπό της ομάδας, το πρόγραμμα μετά την προθέρμανση περιλάμβανε λειτουργικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Για το τελείωμα το προπονητικό τιμ είχε αγωνιστικά παιχνίδια σε μισό γήπεδο».

Εντατικά θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η αναχώρηση για το Ηράκλειο θα γίνει το πρωί του Σαββάτου. Το παιχνίδι ορίστηκε για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Στην καλύτερη ενδεκάδα ο Εραμούσπε

Ο αργεντινός αμυντικός του ΠΑΣ Ροντρίγκο Εραμούσπε, που αποβλήθηκε αδικαιολόγητα από τον Σιδηρόπουλο στην Τούμπα (η 1η κίτρινη κάρτα ήταν χωρίς λόγο), συγκαταλέγεται στην καλύτερη ενδεκάδα της 9ης αγωνιστικής. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Αργεντινού, που άρχισε να δείχνει την μεγάλη αξία του, καθώς μπήκε για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Μάλιστα σημείωσε και το γκολ, με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ, ασχέτως αν μετά έγινε η ανατροπή από 0-1 σε 2-1 με τον αντικανονικό γκολ στο 91’ που σημείωσε ο Ελ Καντουρί.

Στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ αναφέρονται τα εξής: «Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι fantasy της διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές Άρη, Σιαμπάνης και Γκάμα, δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Νέιρα και Σαρδινέρο, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Δημόπουλος (Βόλος), Σπαρβ (ΑΕΛ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ντέλετιτς (Λαμία), Μάνταλος (ΑΕΚ) και Μανούσος (Ατρόμητος Αθ.)».

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος