Ο Γιάννης Κάργας με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΣ θα αποκτήσει δύο με τρία στόπερ
Αθλητικά

Έξω για τρεις εβδομάδες ο Γιάννης Κάργας

Πρόβλημα τραυματισμού με τον Κάργα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που όχι μόνο θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μείνει οπωσδήποτε έξω και από τα επόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό στα Γιάννινα και ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο 26χρονος αμυντικός, που επέστρεψε πάλι στα Γιάννινα μετά από έναν χρόνο παρουσίας στη Λέφσκι Σόφιας, ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και η μαγνητική έδειξε χθες έναν μικροτραυματισμό στον χόνδρο του ισχίου. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για αποκατάσταση και επιστροφή στην ενεργό δράση. Είναι «πονοκέφαλος» τελευταίας στιγμής για τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κάργα που σε όλα τα φιλικά είχε καλή εμφάνιση και είχε δέσει πολύ καλά ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Παντελάκη.

Επικρατέστεροι για την αντικατάστασή του είναι οι Πανουργιάς και Εραμούσπε. Ο τελευταίος είναι πιο έμπειρος από τον πρώτο και πέρσι είχε αρκετές συμμετοχές στη Β’ κατηγορία Αργεντινής με την Ατλέτικο Μπελγκράνο, αλλά είναι μεταγραφή του Αυγούστου και δεν έβγαλε όλη την προετοιμασία. Στην αποστολή θα είναι και οι δύο, για να αποφασίσει ανάλογα ο τεχνικός της ομάδας.

Ξεκίνησε, έστω και επιφυλακτικά, προπονήσεις ο Κάστρο που θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Πλην αυτών, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο, όπου δε λείπει το θάρρος και η αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στο γήπεδο Χαριλάου.

Στα Γιάννινα σήμερα ο Μπρένερ

Στα μεταγραφικά, χθες αργά το απόγευμα αναμενόταν στην Αθήνα ο 22χρονος αργεντινός επιθετικός Φαμπρίτσιο Μπρένερ και σήμερα θα είναι στα Γιάννινα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφή του νέου συμβολαίου. Συμφωνήθηκε να υπογράφει έναν χρόνο ως δανεικός από την Μπελγκράνο, έχοντας ο ΠΑΣ το δικαίωμα της οψιόν αγοράς.

Ο «Άγιαξ» πάει και για τρίτον τερματοφύλακα, αφού έχει μόνον τους Χουτεσιώτη και Γιαννίκογλου. Σύμφωνα με το sportime προτάθηκε ο 29χρονος γάλλος γκολκίπερ Μαλέρμπ, που ήταν αναπληρωματικός του Κότνικ στον Πανιώνιο. Άλλη ιστοσελίδα έγραψε για τον Σούλη του Πλατανιά που δοκιμάζονταν τον τελευταίο καιρό στην Παναχαϊκή.

Ρέφερι ο Ευαγγέλου

Ο Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής Άρη – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Μαυρουδής και Μιχαήλ Παπαδάκης, αμφότεροι του συνδέσμου Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων). Διαιτητής VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) , βοηθός VAR ο Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας) και τέλος παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας). Ο Ευαγγέλου τη σεζόν 2017-18 είχε διευθύνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που έγινε στις 24/9/2017 και έληξε με σκορ 1-0 υπέρ του Δικεφάλου με γκολ του Πρίγιοβιτς. Την προηγούμενη σεζόν 2016-17 ήταν ρέφερι στους αγώνες Ατρόμητος – ΠΑΣ 1-1, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ 1-1 και τη σεζόν που υποβιβάστηκε 2018-19 ήταν ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι: Βόλος – ΠΑΟΚ Φωτιάς (Πέλλας), Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), ΟΦΗ – Ατρόμητος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), ΑΕΚ – Λαμία Τζήλος (Λάρισας), Λάρισα – Παναθηναϊκός Παπαπέτρου (Αθηνών).

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος