Προσφυγή για οφειλές της ΠΑΕ έκανε ο Ντομίνγκεθ
Αθλητικά

Βοήθησε και ο Κόντε για τη μεταγραφή Ντομίνγκεθ

Ξεκίνησε από το Σάββατο προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΣ ο νεοαποκτηθείς ισπανός μέσος Χουάν Ντομίνγκεθ, ενώ η μεταγραφή του είχε και... παρασκήνιο, καθώς επιστρατεύθηκε και ο Κόντε να μιλήσει στον συμπατριώτη του για να αποδεχτεί την πρόταση της γιαννιώτικης ομάδας.

Ξεκίνησε από το Σάββατο προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΣ ο νεοαποκτηθείς ισπανός μέσος Χουάν Ντομίνγκεθ.

Όμως για κάποιες μέρες θα κάνει τρέξιμο και άλλες ασκήσεις που θα του δώσει ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, κυρίως από πλευράς φυσικής κατάστασης, προκειμένου να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων που ακολουθεί σε καθημερινή βάση η υπόλοιπη ομάδα.

Πριν από την προπόνηση του Σαββάτου, ο Ντομίνγκεθ γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του και είχε σύντομη συνάντηση με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, παρουσία και των υπολοίπων μελών του τεχνικού τιμ, για να καθοριστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Ναι μεν ο ισπανός άσος προέρχεται από γεμάτη χρονιά με τη Στουρμ Γκρατς στο πρωτάθλημα Αυστρίας, αλλά αυτό τελείωσε τέλος Ιουνίου και αυτός δεν έκανε προετοιμασία. Υπό άλλες συνθήκες, προ κορωνοϊού, η πρώτη προπόνηση του Ντομίνγκεθ θα τραβούσε πολύ κόσμο στο ΠΕΑΚΙ και ο ίδιος θα έπαιρνε μια πρώτη γεύση από το πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος του ΠΑΣ, αλλά τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπουν παρουσία φιλάθλων. Όμως θα νιώσει στην πόλη το τι σημαίνει να είναι κάποιος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η μεταγραφή αυτή είχε και… παρασκήνιο, καθώς επιστρατεύθηκε και ο Πέδρο Κόντε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, να μιλήσει στον συμπατριώτη του για να αποδεχτεί την πρόταση της γιαννιώτικης ομάδας.

Ποιος είναι ο ισπανός μέσος

Η απόκτηση του Ντομίνγκεθ ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο Χουάν Ντομίνγκεθ γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1990. Φωτεινό σημείο της μεγάλης καριέρας του είναι οι 171 συμμετοχές με 12 γκολ, φορώντας τη φανέλα της Λα Κορούνια Ντεπορτίβο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Πριν πάει στην Στουρμ Γκρατς, αγωνίστηκε για μικρά διαστήματα στη Μαγιόρκα και στη Ρέους της Ισπανίας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Ντομίνγκεθ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 10.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος