ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Νέο ξεκίνημα για τις ενιαίες Ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για την Ακαδημία Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι ότι βρίσκει το σύνολο των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών ενωμένες μετά από πολλά χρόνια.

Σε δελτίο τύπου του ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται λόγος για μία νέα σύμπραξη ατόμων με κοινούς στόχους και όραμα, οι οποίοι ήδη έχουν δώσει τα αρχικά τους διαπιστευτήρια ενασχολούμενοι είτε με τα τμήματα αγοριών είτε με τα τμήματα κοριτσιών τα προηγούμενα χρόνια. Το νέο ΔΣ της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΠΑΣ θα αποτελείται από τους Δημήτρη Αναστασίου (πρόεδρος), Γιώργο Μάστακα (αντιπρόεδρο), Πέτρο Παπαδόπουλο (ταμία), Γιώργο Τσίρμπα (γενικό διευθυντή) και Γιάννη Ζήκο (γενικό διευθυντή).
Η νέα αυτή ενιαία σύνθεση της διοίκησης συστήθηκε για πρώτη φορά στους γονείς των αθλητών των αγοριών του Συλλόγου, την περασμένη Τετάρτη, όπου έγινε εκτενέστατη αναφορά στους θεμελιώδεις στόχους του νέου ΔΣ. Ζητούμενο είναι η μέγιστη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια, καθώς και η λειτουργία μιας Ακαδημίας που θα βασίζεται σε ευρωπαϊκά πρότυπα και που σύντομα δε θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες της επικράτειας και όχι μόνο.
Ο πρόεδρος του νέου ΔΣ κ. Αναστασίου δεν παρέλειψε να εκφράσει την μεγάλη του ικανοποίηση που η νέα μέρα βρίσκει τις Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών μετά από πολλά χρόνια ενωμένες και που υπό μία σκέπη πλέον θα γίνουν κινήσεις που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στο κομμάτι των Ακαδημιών.
Ο αντιπρόεδρος κ. Μάστακας αναφέρθηκε σε μια σειρά στόχων και κινήσεων που θα υλοποιηθούν, δίνοντας το στίγμα της δουλειάς που πρόκειται να γίνει στον σύλλογο και κάλεσε τους γονείς να είναι και οι ίδιοι αρωγοί και σε συνεχή επαφή με τα μέλη του νέου ΔΣ για καθετί που αφορά την ορθολογικότερη λειτουργία του.
Οι γενικοί διευθυντές, με τη σειρά τους, ανέλυσαν όλες τις κινήσεις που έχει κάνει ήδη ο Σύλλογος, ώστε να εξασφαλιστούν οι κλειστοί προπονητικοί χώροι για τη φετινή προπονητική χρόνια και ανέφεραν με λεπτομέρεια τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν.
Η συνάντηση έκλεισε με συζήτηση με τους ίδιους τους γονείς και την πεποίθηση ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν να εκκινήσουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 4-16 ετών σε κλειστά γυμναστήρια.
Η νέα σελίδα των Ακαδημιών που μπορούν να ενημερώνονται οι γονείς, είναι στο https://www.facebook.com/PASbcacademies
Τηλέφωνα εγγραφών 6973782970 (Δημήτρης Αναστασίου) και 6945509296 (Πέτρος Παπαδόπουλος).

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Ιωαννίδη