ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ- Ανανέωσε και η Βασιλική Ζιώγου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τη φανέλα του PAS Giannina Women's Volleyball θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν η Βασιλική Ζιώγου.

Η 22χρονη αθλήτρια, που αγωνίζεται στις θέσεις της κεντρικής και της διαγώνιας, έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις ως αθλήτρια του Ηρακλή Ιωαννίνων, εκεί όπου αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2019. Ανάμεσά τους δύο χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΕ, πέντε χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ, έξι χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΕΔΕ, συμμετοχή σε κλιμάκια προεθνικής ΕΣΠΕΔΕ, δύο χρυσά μετάλλια σε Β εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΕ, πέντε χρόνια ενεργή συμμετοχή σε πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας, συμμετοχή σε τέσσερα πανελλήνια κορασίδων και σε πέντε πανελλήνια νεανίδων, καθώς και σε final 4 πανελληνίου πρωταθλήματος.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στο ΠΑΣ και φέτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση όπως και το προπονητικό team που με εμπιστεύονται και φέτος. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμους και να βοηθήσω την ομάδα να ολοκληρώσει τον στόχο της ανόδου», αναφέρει σε δήλωσή της η Βασιλική Ζιώγου, η οποία είναι επίσης ενεργή αθλήτρια στο beach volley.

Σχετικά άρθρα

Πασαδόρο από τις ΗΠΑ έκλεισε ο ΠΑΣ Γιάννινα WVC

Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα WVC η Κλειώ Παππά

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών