Αθλητικά

Προετοιμασία αλλά και ανακοινώσεις του ΠΑΣ

Από χθες το απόγευμα τέθηκαν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη και οι Κριζμάν, Λεό και Νάουμετς, που επέστρεψαν καθυστερημένα στα Γιάννινα, λόγω των περιορισμών στις πτήσεις για προφύλαξη από τη νόσο COVID-19.

Οι τρεις παίκτες έκαναν εργομετρικά, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και πλέον μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας. Χθες έκαναν συντηρητικό πρόγραμμα και σταδιακά θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή. Το Σάββατο οι παίκτες θα έχουν ρεπό και την Κυριακή θα γίνει αναχώρηση για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Για τα μεταγραφικά γράφονται διάφορα για παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ, όπως ο Μανώλης Σάλιακας που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία,και ο Μαρκ Ασίγκμπα που όλα δείχνουν ότι και αυτός θα αποχωρήσει από την ομάδα της Ρούμελης. Στο «ΦΩΣ» του Σαββάτου, που έχει καλή πληροφόρηση από Ολυμπιακό, γράφτηκε ότι ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται για τον Αμπντιλαγέ Κεϊτά, που ήταν δανεικός από τους ερυθρόλευκους στην γαλλική Αζαξιό που παίζει στη Β’ Εθνική. Όμως λόγω ρήξης χιαστών δεν αγωνίστηκε φέτος, οπότε είναι δύσκολο να δεχθεί έναν παίκτη ο Γιαννίκης μετά από τέτοια περιπέτεια. Άλλωστε, για τον λόγο αυτόν δεν ανανεώθηκε και η συνεργασία με τον Σεργκελασβίλι.

Κανένα ενδιαφέρον για Λισγάρα

Επίσης έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο ΠΑΣ δε θα προχωρήσει στην απόκτηση του Χρήστου Λισγάρα που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, και δεν είναι η περίπτωσή του στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Συνεργασία με Σιόντη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε χθες ότι θα έχει εμπορική συνεργασία με την τοπική επιχείρηση Hall Of Brands της οικογένειας Σιόντη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 καλωσορίζει στην οικογένεια της, το Hall Of Brands και μαζί πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους στο κομμάτι της ένδυσης, της εμπορικής χρήσης του σήματος και της Boutique της ομάδας, καλωσορίζοντας μία νέα εποχή για τον ΠΑΣ. Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και επιχειρήσεις της πόλης μας, που έχουν κοινή πορεία, αλλά και ένδοξο παρελθόν στην ομάδα μας, όπως αυτή της οικογένειας Σιόντη».

Το επιτελείο των υποδομών

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε τους προπονητές στις ομάδες Νέων, όπου στην Κ19 θα είναι ο Χρήστος Αγγέλης και στην Κ17 ο Μιχάλης Μπόλος. Κενή είναι η θέση για την Κ15, αφού ακόμη η ΠΑΕ δεν αποφάσισε αν την κατεβάσει στο πρωτάθλημα. Γυμναστής των ομάδων νέων θα είναι ο Ιωάννης Λώλης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γκορτζής. Σκάουτερ και συντονιστής των ομάδων θα είναι ο Δημήτριος Στούκας, γενικός διευθυντής των υποδομών ο Γιώργος Ιωάννου και τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Μπαδήμας.

Τέλος από Άρη ο Νιαρχάκος

Με χθεσινή ανακοίνωση που αφορούσε διάφορα θέματα, η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι τελείωσε η συνεργασία με τον Δημήτρη Νιαρχάκο, που είχε καθήκοντα τιμ μάνατζερ. «Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον κ. Νιαρχάκο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και τον επαγγελματισμό που επέδειξε, και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος