ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ανοίγει από τη Δευτέρα και για το κοινό το Κολυμβητήριο

Ανοιχτό για το κοινό θα είναι από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου το Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, απαιτείται ωστόσο η προσκόμιση της σχετικής δήλωσης εκ μέρους των αθλούμενων.

Όπως κάνει γνωστό η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ το κοινό που θέλει να αθληθεί στο Κολυμβητήριο, λόγω των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πρόληψη της διασποράς του COVID – 19,  πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει την δήλωση, υπόδειγμα της οποίας βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα του ΠΕΑΚΙ, peaki.gr ή στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf).

Όσοι είχαν εγγραφεί κατά τη φετινή περίοδο από Σεπτέμβριο 2019, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρά μόνο το δελτίο αθλουμένου που αναφέρεται.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά πρέπει να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση από ειδικό παθολόγο ή καρδιολόγο, ότι είναι υγιής και ικανός για άθληση και ότι δεν πάσχει από δερματικό νόσημα, φωτογραφία, φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου και, για αλλοδαπούς, πράσινης κάρτας, ΑΜΚΑ και ιατρική βεβαίωση για COVID – 19.

Επίσης, όσοι είχαν προπληρώσει ετήσια ή εξάμηνη συνδρομή, θα παραταθεί αντίστοιχα η διάρκειά της. Το κόστος παραμένει το ίδιο, δηλ. 3 ευρώ για το κοινό, 2 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, πολύτεκνους και δωρεάν πρόσβαση για ανέργους, ΑμεΑ, και κληρωτούς στρατιώτες.

Οι ώρες κοινού ΠΕΑΚΙ είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 14:30 και Τρίτη – Πέμπτη: 20:30 – 22:00.

Σχετικά άρθρα

Κλείνει για εργασίες το κολυμβητήριο

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ