ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Αναβάλλονται για το 2021 το «Zagori Mountain Bike» και το «Greveniti Bike»

Την αναβολή του 3ου Ποδηλατικού Αγώνα «Greveniti Bike 2020», όπως επίσης και του «8ου Zagori Mountain Bike», αποφάσισαν ο δήμος Ζαγορίου και η εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών event «My Adventure», λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της Πολιτείας για την τήρηση μέτρων, κανόνων υγιεινής και αποστάσεων, έτσι ώστε να διατηρηθεί η ασφαλής εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας με τη σωστή διαχείριση εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα ότι η σταδιακή επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας, μετά από μια πρωτόγνωρη κατάσταση, επιτάσσει ιδιαίτερη προσοχή και πειθαρχία, συνεπώς η πραγματοποίηση του ποδηλατικού αγώνα θα έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο την υγεία των αθλητών αλλά και των κατοίκων του Ζαγορίου.
«Η διοργάνωση θα είναι εδώ την επόμενη χρονιά για το “8ο Zagori Mountain Bike” αλλά για τον 3ο Ποδηλατικό Αγώνα “Greveniti Bike 2021”, και θα περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο φιλόξενο Ζαγόρι. Μέχρι τότε Μένουμε_Ασφαλείς!», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση ο δήμαρχος Ζαγορίου Γιώργος Σουκουβέλος και ο Βασίλης Τζουμάκας εκ μέρους της «My Adventure».

Σχετικά άρθρα

Με διεθνείς συμμετοχές και μεγάλα έπαθλα το Greveniti Bike 2022

Με 66 αθλητές το «Greveniti Bike 2019»

«Ημέρα Μνήμης Ζαγορίου» και με ποδήλατο