ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Χρυσή χορηγία για το IBC

Μια σημαντική χορηγική συμφωνία έκλεισε το Ioannina Basketball Club, που ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Protergia, τον τομέα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της εταιρείας Mitilineos.

H Protergia θα είναι χρυσός χορηγός του IBC και βασικός υποστηρικτής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο. Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό, εκτός από την κεντρική χορηγία στην εμφάνιση της ανδρικής ομάδας, τo Ioannina Basketball Club και η Protergia προγραμματίζουν από κοινού πλαίσιο δράσεων με στόχο να ευαισθητοποιήσουν το ευρύτερο κοινό στην κατεύθυνση της καλλιέργειας της αθλητικής παιδείας.
«Είμαστε υπερήφανοι που δίνουμε την ενέργειά μας στο Ioannina Basketball Club και ακόμα περισσότερο που στηρίζουμε τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο. Δεν είναι μία κοινωνική προσφορά: είναι υποχρέωση του επιχειρείν να ανταποδίδει αξία στην κοινωνία και να στηρίζει τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού. Η Protergia δεσμεύεται ότι θα στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθειά των αθλητών και αθλητριών μας, ειδικότερα αυτών που τιμούν με τον αγώνα τους τα ελληνικά χρώματα. Καλή επιτυχία σε όλους!», δήλωσε η γενική διευθύντρια στρατηγικού marketing και επικοινωνίας της Mitilineos Βίβιαν Μπουζάλη.

Σχετικά άρθρα

«Σφράγισε» την παραμονή το IBC

Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» το IBC

Γ’ Εθνική – Επιστροφή στις νίκες για το IBC