Αθλητικά

«Λουκέτο» και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2

Αναβάλλονται επ’ αόριστον οι αγώνες και ασφαλώς δε θα γίνει ο αγώνας της Δευτέρας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Με σημερινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ 2, αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος. Έτσι δε θα γίνει και ο αγώνας της Δευτέρας Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας – ΠΑΣ Γιάννινα.

Απόψε από τη Σούπερ Λιγκ 2 ανακοινώθηκαν τα εξής:  «Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκαν για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας:
Η αναβολή του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
Η αναβολή του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
Με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων ατόμων στη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων μας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, η Διοργανώτρια Αρχή θα ενημερώσει για την επανέναρξη των αγώνων με νεότερο έγγραφο».

Στο μεταξύ, αρωγός στην προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό και την τήρηση των κανόνων υγιεινής, τέθηκε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησε τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αλλά και άλλων αρμόδιων φορέων για την προστασία των πολιτών και της κοινωνίας.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται και τα εξής: «Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου. Οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2, αφορούν όλους μας. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής, η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 προβάλλει τη σημασία της ατομικής ευθύνης στην ανάσχεση της πανδημίας. Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης ατομικά μπορεί και πρέπει να τηρήσει πιστά, όσα ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές, το υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας». Στη συνέχεια, η ΠΑΕ, μέσω της ιστοσελίδας της, κοινοποιεί τα link με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Αγωνιστικά η ομάδα είχε χθες ρεπό και από σήμερα θα ξεκινήσει πάλι προπονήσεις. Υποχρεωτικά ο Γιαννίκης θα ακολουθήσει πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας, με όλους τους κανόνες για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό. Σήμερα αναμένεται να ληφθεί και οριστική απόφαση για αναβολή και των αγώνων πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1.

 

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Επανέρχονται οι συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

Γεωργία Χαλάτση