Αθλητικά

Τελική ευθεία για το ντέρμπι με Απόλλωνα

Κράτησε κλειστά χαρτιά στην προπόνηση ο Γιαννίκης, ποιοι είναι σίγουροι για την ενδεκάδα και ποιοι όχι.

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Αργύρης Γιαννίκης για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Χθες στην προπόνηση και στο δίτερμα που έγινε στα 2/3 του γηπέδου, είχε ανακατεμένες τις ενδεκάδες μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών, κάτι που δείχνει ότι ο κόουτς ακόμη δεν έχει καταλήξει με ποιους θα ξεκινήσει την αναμέτρηση. Ωστόσο σε κάποιες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όπως στην  άμυνα, που θα είναι η γνωστή τετράδα Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας και κάτω από τα γκολπόστ ο Χουτεσιώτης. Στο κέντρο σίγουροι είναι οι Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης και η 4η θέση θα κριθεί μεταξύ Ξύδα, Νικολιά, Λώλη, Ελευθεριάδη. Επειδή θα παίξει με 4-4-2 το δίδυμο στην επίθεση θα επιλεγεί εκ των Κριζμάν, Λεό, Παμλίδη. Οι δύο πρώτοι είναι επικρατέστεροι, γιατί έχουν και ρέντα στο σκοράρισμα αυτό τον καιρό, καθώς στον περασμένο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, τρία γκολ σημείωσε ο Κριζμάν και δύο ο Λεό. Ίσως σήμερα να υπάρχει καλύτερη εικόνα των σκέψεων και προθέσεων του Αργύρη Γιαννίκη.

Η χθεσινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ είχε μπόλικη τακτική, με πολλές ασκήσεις και μεταβιβάσεις σε κλειστούς χώρους, οργάνωση άμυνας και επίθεσης. Παράλληλα ο κόουτς ζήτησε από τους παίκτες να μην έχουν κανένα άγχος για το παιχνίδι και να περιμένουν αυτή την αναμέτρηση με ηρεμία, καθαρό μυαλό και αφοσίωση στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Χθες έκαναν ατομικό πρόγραμμα οι Νάουμετς, Γιαννίκογλου. Αν δεν προπονηθούν και σήμερα, θα μείνουν εκτός αποστολής.

Από προχθές τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του αγώνα με γενική είσοδο δέκα ευρώ. Τα μηνύματα είναι καλά για τον ΠΑΣ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον του κόσμου και είναι βέβαιο ότι την Κυριακή, παρά την τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, θα είναι πολύ περισσότερες κόσμος στο στάδιο «Ζωσιμάδες», σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος