ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Όραμα για ένα σύγχρονο αθλητικό πάρκο στο ΠΕΑΚΙ

Το όραμα της νέας διοίκησης για τη μετατροπή του Πανηπειρωτικού Σταδίου σε ένα σύγχρονο αθλητικό πάρκο στην είσοδο της πόλης, μετέφερε ο πρόεδρος Παντελής Κολόκας, στην ξεχωριστή αθλητική γιορτή που συνδυάστηκε με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Την εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στους χώρους του Πανηπειρωτικού και τη Φιλαρμονική του δήμου. Το δέντρο έχει στηθεί στη δυτική γωνία του Πανηπειρωτικού, στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, όπου βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού. Στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους όπου στεγάζονται όλα τα αθλητικά σωματεία, καθώς και να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν στις επιδείξεις που είχαν προετοιμάσει οι υπεύθυνοί τους.
Στη συνέχεια, ο καταξιωμένος σεφ, συνεργάτης της «Δωδώνη», Αδάμος Δότσιος και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρόσφεραν μικρές γευστικές απολαύσεις, ετοιμάζοντας για τους παρευρισκόμενους τοστ με το πεντανόστιμο ημίσκληρο τυρί του τοστ, λουκουμάδες και καναπεδάκια με φέτα, και ένα ζεστό ρόφημα με το ολόφρεσκο γάλα κακάο της «Δωδώνη». Ξεχωριστή έκανε την ατμόσφαιρα η Φιλαρμονική του δήμου, η οποία διασκέδασε μικρούς και μεγάλους με χαρούμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης και ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς.
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κόλοκας και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνη» Μιχάλης Παναγιωτάκης υποδέχτηκαν το κοινό και άναψαν το ύψους 11 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 6.500 λαμπιόνια, ευχόμενοι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες γιορτές σε όλους.
«Σε συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία “Δωδώνη”, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ διοργάνωσε μια αθλητική και ταυτόχρονα γιορτινή εκδήλωση, στο επίκεντρο της οποίας είναι τα παιδιά. Τέτοιες συνέργειες επιζητούμε και θα προσπαθήσουμε να πετυχαίνουμε συχνότερα για την προαγωγή των αθλητικών ιδανικών προς όφελος όλων μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κολόκας, ευχαριστώντας παράλληλα τον δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο και ειδικά, την πρόεδρό του Ελένη Ακονίδου, για την παρουσία της Φιλαρμονικής, τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους δρομέων για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, και τον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού.

Σχετικά άρθρα

Τα πάνω – κάτω με την οριοθέτηση της Παμβώτιδας

Επαναφέρει την ανάγκη σημειακών αλλαγών στην οριοθέτηση

Ζητά πρωτοβουλίες για αιθαλομίχλη και ακρίβεια