Αθλητικά

Γιαννίκης: Πάμε να νικήσουμε στα Χανιά

Με προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με τον Κισσαμικό, που θα γίνει στο γήπεδο Περιβολίων (ώρα 17.00 κάλυψη ΕΡΤ SPORT).

Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι αεροπορικώς για την Αθήνα και στη συνέχεια με άλλη πτήση για τα Χανιά. Χθες προπονήθηκε κανονικά ο Φάμπρι Κάστρο και θα εκτιμηθεί αν μπορεί να βγάλει παιχνίδι με εντάσεις, οπότε το πρωί θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή. Ο Κριζμάν, μετά από καιρό, επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Μετά τη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες», ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οι παίκτες σίγουρα επιθυμούσαν άλλο αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη και έκαναν τεράστια προσπάθεια στο β’ ημίχρονο για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λίγο έλειψε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κρατάμε ότι η ομάδα έχει το πάθος να γυρίζει παιχνίδια και είχαμε ευκαιρίες. Παίρνουμε τα θετικά του παιχνιδιού αυτού. Σε κάθε αποτέλεσμα που δεν είναι καλό, κοιτάμε να κρατάμε τα θετικά στοιχεία, κοιτάμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να τις βελτιώνουμε. Είπα και στη συνέντευξη τύπου ότι έχουμε την αυτοπεποίθηση σε κάθε αντίπαλο που πάμε να παίξουμε, πάμε για να τον κερδίσουμε. Τι θα βγει θα δούμε. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας, έχουμε λίγες μέρες αποκατάστασης, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση να πάμε να κερδίσουμε τα Χανιά».

Σκιαγραφώντας την αντίπαλη ομάδα τόνισε: «Τα Χανιά παίζουν 3-5-2. Σίγουρα είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά έχει και τις μεγάλες μπαλιές και πάει πιο πολύ σε δεύτερη μπάλα. Είναι μία ομάδα με γρήγορους παίκτες στα φτερά, με δυναμικούς και ποιοτικούς παίκτες».

-Για την 5η αγωνιστική, το ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) ορίστηκε να γίνει Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο στάδιο «Ζωσιμάδες», με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος