Αθλητικά

Έξω ο Κάστρο, μέσα ο Κριζμάν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΣ κανένας δεν είναι ικανοποιημένος για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη, αλλά θα πρέπει όλοι να ξεπεράσουν γρήγορα αυτή την απώλεια, γιατί υπάρχουν στη σειρά και άλλα δύσκολα παιχνίδια.

Την Παρασκευή ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα αγωνιστεί στα Χανιά με την τοπική ομάδα και θέλει εκεί να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με νίκη. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Στη συνέχεια, ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο πρωί για την Κρήτη.

Το ευχάριστο είναι ότι χθες προπονήθηκαν κανονικά οι Κριζμάν και Ράντοβατς. Επειδή έχουν αρκετό καιρό εκτός ομάδας, είναι δύσκολο να ξεκινήσουν με τη βασική ενδεκάδα. Ο Κριζμάν θα είναι οπωσδήποτε στην αποστολή και θα είναι από τις πρώτες αλλαγές του Γιαννίκη, καθώς από τον κροάτη επιθετικό περιμένουν πολλές βοήθειες στην ομάδα, που δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να δώσει, λόγω τραυματισμών. Η Σεργκελασβίλι και Κάστρο έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται, όπως και ο Ελευθεριάδης που κάνει θεραπεία.

Γιαννίκης: Μας έλειπε το καθαρό μυαλό

Ο Αργύρης Γιαννίκης, σχολιάζοντας την προχθεσινή εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και την ισοπαλία 2-2, τόνισε και τα εξής: «Πιστεύω ότι δεχτήκαμε ένα γκολ που ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας για μας, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ γρήγορη ομάδα στο επιθετικό τρανζίσιον. Είχαμε τελειώματα με σουτ από τα 20 μέτρα και πολλά κόρνερ και στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό και παίξαμε μ’ ένα πιο επιθετικό 4-4-2. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε ξανά ένα γρήγορο γκολ, αλλά με το πάθος και τις ευκαιρίες που κάναμε, ισοφαρίσαμε και πάλι και μπορούσαμε να πετύχουμε και 3ο και 4ο γκολ, αλλά ίσως μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Θα το αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, θα κοιτάξουμε τα θετικά και τα αρνητικά και θα πάμε στην Κρήτη για τη νίκη κόντρα στα Χανιά».

Παμλίδης: Απαγορεύονται άλλες απώλειες

Δηλώσεις έκανε και ο εκ των κορυφαίων παικτών του αγώνα Γιώργος Παμλίδης, σκόρερ και των δύο τερμάτων του ΠΑΣ, που δήλωσε τα εξής: «Δε μας ικανοποιεί ο βαθμός, ειδικά μέσα στο γήπεδό μας δεν υπάρχουν περιθώρια να χάνουμε βαθμούς. Πρέπει να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που έρχεται τέτοιο αποτέλεσμα μέσα στο «Ζωσιμάδες», δε μας παίρνει γι’ άλλη απώλεια. Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό που έγινε και να μην επαναληφθεί τέτοιο αποτέλεσμα. Ποδόσφαιρο είναι βέβαια, αλλά εμείς πρέπει να δίνουμε το 101% κάθε φορά».

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος