Αθλητικά

Παρασκευή και με τηλεόραση το ματς στη Λιβαδειά

Σε ακατάλληλη ημέρα και ώρα η ΕΡΤ διάλεξε να μεταδώσει το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή, στις 7.30 το απόγευμα.

Στον κόσμο των Ιωαννίνων δεν άρεσε η ημέρα και ώρα που όρισαν αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο γιατί όσοι επιθυμούσαν δε θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την ομάδα στη Λιβαδειά, αλλά γιατί πολλοί εργάζονται την ώρα αυτή, καθώς είναι ανοιχτά τα καταστήματα και δε θα μπορέσουν να το δουν ούτε στην τηλεόραση. Στην ομάδα υπολόγιζαν για Σάββατο την τέλεση του αγώνα, αλλά μετά τη χτεσινή ανακοίνωση του προγράμματος, θα εντείνουν τις προσπάθειες για να πάνε με τόλμη και αποφασιστικότητα στην πόλη της Βοιωτίας, με στόχο να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία με απογευματινή προπόνηση, που θα ενταθεί σήμερα. Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά. Χθες ο Κριζμάν, που έχει ελαφρύ τράβηγμα στον δικέφαλο από την περασμένη Πέμπτη, έκανε ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής θα κριθεί από το πώς θα είναι σήμερα. Αν προπονηθεί, θα είναι στην αποστολή. Αν όχι, τότε ο ΠΑΣ θα ποντάρει σε επιθετικό δίδυμο με Παμλίδη και Λεό. Και οι δύο παίκτες είναι σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Ο κόουτς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ράντοβατς, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη. Η σημερινή προπόνηση είναι και η πλέον καθοριστική, καθώς στο δίτερμα ο Γιαννίκης θα δοκιμάσει σχήμα και ενδεκάδα, που έχει στα σχέδια για το ντέρμπι στη Βοιωτία. Πολλοί από τους παίκτες που ξεκίνησαν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης την περασμένη Παρασκευή, θα είναι και στα πλάνα του ερχόμενου αγώνα.

Το πρόγραμμα

2η αγωνιστική
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
19.30 Λεβαδειακός – ΠΑΣ (ΕΡΤ SPORTS)
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
15.00 Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας – Απόλλων Λάρισας
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
14.45 Χανιά – Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ SPORTS)
15.00 ΑΟΚ Κέρκυρα – Παναχαϊκή
15.00 Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
17.00 Εργοτέλης – Πλατανιάς (ΕΡΤ SPORTS)

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος