Αθλητικά

Με τη Βέροια ο ΠΑΣ στο Κύπελλο Ελλάδος

Με τη Βέροια κληρώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία συμμετέχουν 32 ομάδες. Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Το πρώτο ματς θα γίνει στα Γιάννινα στο τριήμερο 29, 30, 31 Οκτωβρίου και η ρεβάνς στη Βέροια αρχές Δεκεμβρίου.

Η άλλοτε «Βασίλισσα του Βορρά» είναι μια κατηγορία πιο κάτω από τον ΠΑΣ στην footballleague – Β’ Εθνική, δηλαδή στην παλιά Γ’ Εθνική Κατηγορία. Αναλυτικά τα ζευγάρια των αγώνων: Αιολικός ή Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης – Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος, Ιάλυσος Ρόδου – Παναιτωλικός, Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη, Καβάλα – ΟΦΗ, Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός, Καλαμάτα – Λάρισα, Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βόλος, Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα – Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια.

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά και οι ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί από την ΕΠΟ ήταν για τα πρώτα ματς 29-30-31/10/2019 και για τα επαναληπτικά 03-04-05/12/2019. Τα παιχνίδια αυτής της φάσης δε θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση, καθώς η COSMOTE TV που ανέλαβε τα δικαιώματα, θα αρχίσει τις μεταδόσεις από την 6η φάση και μετά.

Περιμένουν με αγωνία τις σημερινές αποφάσεις

Στον ΠΑΣ περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αποφάσεις του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ 2, για να μάθουν αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο και από ποια αγωνιστική θα συνεχιστεί. Αν ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική, ο ΠΑΣ θα ετοιμαστεί για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Αν συνεχιστεί από την 5η αγωνιστική, όπως θα ήταν η εξέλιξη του πρωταθλήματος αν δεν υπήρχε η τωρινή διακοπή μετά την πρεμιέρα που έγινε τέλος Σεπτεμβρίου, ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί στα Γιάννινα τον Απόλλωνα Πόντου. Αυτό που «καίει» περισσότερο τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί η παρατεταμένη προετοιμασία χωρίς αγώνες, είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε και χθες με απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ράντοβατς, που έπαθε διάστρεμμα στο ματς με την Κέρκυρα και θα είναι έτοιμος προς το τέλος τρέχοντος μηνός. Δηλαδή αν γίνουν αγώνες το άλλο Σαββατοκύριακο, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος. Απόντες είναι επίσης και οι γνωστοί τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Αντί να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία ο ΠΑΣ, διαμαρτυρήθηκε ο ΝΠΣ Βόλος!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος