Αθλητικά

Να και κάτι ευχάριστο με επιστροφή Ξύδα

Με προπόνηση που έγινε το πρωί συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας πάντα κατά νου το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για να κλειστεί και φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Πάντως μέχρι χθες βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί κάτι τέτοιο και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ντάσιος είναι σε επαφή με εκπροσώπους ομάδων.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΣ είναι ότι επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Γιώργος Ξύδας, που κοντεύει να συμπληρώσει μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω τραυματισμού. Ήδη μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση, οπότε ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης θα μπορεί να τον υπολογίζει για τη μάχη της Λιβαδειάς. Έτσι μειώθηκαν οι απόντες και με την επιστροφή και του Πίτου Γκαρσία, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, στο απουσιολόγιο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Σεργκελασβίλι και Αθανασιάδη.

Πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ προβλέπει και το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας, περιμένοντας παράλληλα και τις εξελίξεις για το θέμα των τηλεοπτικών. Καθημερινά υπάρχει ενημέρωση για το καυτό θέμα από τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, που συμμετέχει στις διεργασίες και τις επαφές που γίνονται με την ΕΡΤ για την εξεύρεση λύσης.

Οι εξελίξεις μετατέθηκαν για Δευτέρα

Παραμένει… μετέωρη η Σούπερ Λίγκα 2 όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Χθες η διοργανώτρια έδωσε παράταση στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για ανάληψη της τηλεοπτικής παραγωγής του πρωταθλήματος. Η προθεσμία έληγε στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά παρήλθε προφανώς χωρίς κάποια αξιόλογη πρόταση. Έτσι, αναβλήθηκε και το Δ.Σ. που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Πέμπτη, περιμένοντας προφανώς αν θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων μέχρι τη Δευτέρα (14/10), όταν λήγει η νέα προθεσμία για τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος