Αθλητικά

Έρχεται μετανιωμένος ο Κάστρο και πιάνει δουλειά

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται στην Αθήνα και στη συνέχεια στα Γιάννινα ο Φάμπρι Κάστρο, προκειμένου να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα του ΠΑΣ και να συνεχίσει κανονικά την καριέρα του, αφού δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Η προσφυγή, που κατέθεσε για να μείνει ελεύθερος, απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή και, μην έχοντας άλλη επιλογή, πήρε το αεροπλάνο από την Κολομβία με προορισμό τα Γιάννινα. Η όλη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή δεν ήταν σωστή, αλλά επειδή είναι πολύτιμος παίκτης και δείχνει μετανιωμένος για ό,τι έγινε, θα τιμωρηθεί σε ό,τι προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό και θα ξεκινήσει προπονήσεις, αφού κάνει πρώτα την Παρασκευή τα εργομετρικά, για να ξέρουν σε τι κατάσταση είναι.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο ΠΑΣ την προετοιμασία, ο Κάστρο απείχε από τις εκδηλώσεις και αυτό οπωσδήποτε τον έφερε πίσω από πλευράς προετοιμασίας. Ωστόσο, η επιστροφή του μπορεί να θεωρηθεί μια… εσωτερική μεταγραφή, που θα βοηθήσει την ομάδα. Πέρσι, από τα Χριστούγεννα και μετά, που έδειξε και ο Πετράκης ότι τον υπολογίζει, έκανε καλές εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος