Αθλητικά

Θα ανακουφιστεί ο ΠΑΣ, αν μπει στις 120 δόσεις

Οι οικονομικοί συνεργάτες του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με σκοπό να μπει η ΠΑΕ για το υπόλοιπο του χρέους ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, στη ρύθμιση των 120 δόσεων, για να μειωθεί το ύψος των μηνιαίων δόσεων.

Ο ΠΑΣ από το 2015 έχει μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων και είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του, έχοντας ήδη πληρώσει 52 δόσεις. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, το υπόλοιπο του χρέους είναι δύο εκατομμύρια ευρώ, που πρέπει να αποπληρωθεί στις 48 δόσεις που υπολείπονται από την παλιά ρύθμιση των 100 δόσεων. Αν αυτό το ποσό του χρέους μπει στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, τότε η μηνιαία δόση από 41.000 ευρώ, που είναι τώρα, θα πέσει στο ποσό των 16.600 ευρώ και θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για την ΠΑΕ, καθώς στη Β’ Εθνική τα έσοδά της θα είναι πολύ περιορισμένα σε σχέση με αυτά που είχε πριν στη Σούπερ Λίγκα.

Ναυαγεί η περίπτωση Μπαράλες

Ο ΠΑΣ πήγε για μια σημαντική μεταγραφή, με την απόκτηση του Μπαράλες, που πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά στη Λαμία, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και μάλλον οδεύει σε ναυάγιο. Όπως τόνισε και χθες ο «Η.Α» ο αργεντινός επιθετικός ήταν διστακτικός στο να παίξει στη Β’ Εθνική και αυτό τόνισε από την πρώτη στιγμή στον Χριστιβασίλη, καίτοι του προτάθηκε διετές συμβόλαιο και ξέρει τη δυναμική της ομάδας που θα διεκδικήσει την επιστροφή. Αλλά και στις προκαταρκτικές συζητήσεις που έγιναν προέκυψαν διαφωνίες στο οικονομικό. Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν περισσότερο. Από την αρχή που προέκυψε αυτή η ιστορία με τον Μπαράλες, στον ΠΑΣ ήξεραν ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση, λόγω υποβιβασμού της ομάδας.

Ο Χριστοβασίλης στο Καρπενήσι

Η προετοιμασία στο Καρπενήσι συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 8.30 το πρωί, διακόπτεται το μεσημέρι για φαγητό και ανάπαυση και συνεχίζεται στις 6.30 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου «AVARIS» που διαμένει. Το σαββατοκύριακο θα είναι στο Καρπενήσι και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, για να ενημερωθεί για την προετοιμασία, αλλά και για να συζητήσει με τον Γιαννίκη και τον τεχνικό διευθυντή Νιαρχάκο για άλλα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον πρόεδρο θα πάει στο Καρπενήσι για δοκιμή νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ετοιμάζεται για χειρουργείο ο Λάσα

Από Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η εγχείρηση στο αριστερό γόνατο του Λάσα Σεργκελασβίλι, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στην πρώτη μέρα των προπονήσεων. Ο γεωργιανός αμυντικός κάνει ειδικό πρόγραμμα στα Γιάννινα, που επιβάλλεται πριν την επέμβαση, η οποία θα γίνει στο «metropolitan» από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος