Αθλητικά

Να μην γυρίσει με άδεια χέρια από το Αγρίνιο

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με στόχο βαθμούς ή βαθμό.

Με προπόνηση που έγινε χθες το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Αγρίνιο.

Αρχικά οι παίκτες έκαναν ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο, όπου έγινε και δίτερμα μικρής διάρκειας. Επειδή το ματς θα γίνει Δευτέρα, υπάρχει χρόνος για τον Πετράκη να φτιάξει τα πλάνα και να ετοιμάσει τους παίκτες για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα επιδιώξει βαθμούς ή βαθμό. Το κακό θα είναι να γυρίσει με άδεια χέρια, καθώς περνούν οι αγωνιστικές και σφίγγει περισσότερο ο αγωνιστικός κλοιός. Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για λίγο στους παίκτες, όσον αφορά τι πήγε και τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ζητώντας να κρατήσουν μόνο τα καλά σημεία απ’ αυτή την αναμέτρηση και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Δεν είναι και τόσο καλά τα νέα από το ιατρικό δελτίο. Οι Κριζμάν, Ξύδας, Σιόντης και Παμλίδης εξακολουθούν να είναι τραυματίες και θα μείνουν εκτός πλάνων και από το προσεχές παιχνίδι. Ήδη ενημερώθηκε ο Πετράκης να μην τους υπολογίζει. Άλλωστε δεν τους είχε ούτε με τον Ατρόμητο, οπότε δεν είναι κάποιο καινούργιο πρόβλημα, που θα κληθεί να επιλύσει. Επίσης δεν παίζει ο τιμωρημένος Λίλα (έχει ακόμα μία αγωνιστική υπόλοιπο ποινής), ενώ επανέρχεται ο Σκόνδρας, που εξέτισε την ποινή λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών. Αυτό που καίει περισσότερο τον Πετράκη στην παρούσα φάση, είναι να γίνει καλά ο Σεργκελασβίλι, μήπως και μπορέσει να αγωνιστεί. Χθες έκανε πάλι ατομική προπόνηση, με την προοπτική σταδιακά και εντός των ημερών να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι παίκτης που μπορεί να γεμίσει την αριστερή πλευρά, αφού είναι καλός τόσο στα αμυντικά καθήκοντα όσο και στις αντεπιθέσεις, με καλά χτυπήματα με το αριστερό πόδι. Έτσι θα αποδεσμευτεί ο Νικολιάς από αριστερό μπακ – χαφ και θα παίξει πιο μπροστά, καθώς είναι παίκτης με ποιότητα, που μπορεί να βοηθήσει τους επιθετικούς Μάνο και Αθανασιάδη. Σε φουλ ρυθμούς προπονείται και ο Πάντελιτς. Αν είναι εντάξει από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο Πετράκης μπορεί να του δώσει φανέλα βασικού για να βοηθήσει στην παραγωγή επιθέσεων. Διαφορετικά θα μείνει στον πάγκο και θα είναι εναλλακτική λύση ως αλλαγή.

Αποκάλυψη στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Φάμπρι Κάστρο, που καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα μετά από καιρό, λόγω των καλών εμφανίσεων στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Ο κολομβιανός μέσος έγινε καλό χαρτί στα χέρια του Πετράκη, γιατί με τον Κάστρο αμυντικό χαφ, μπορεί να γυρίζει στην άμυνα τον Λίλα, όταν θέλει να παίζει με 3-5-2.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα με προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ. Το απόγευμα ο Πετράκης με τους συνεργάτες του αλλά και οι ποδοσφαιριστές, θα παρακολουθήσουν στο στάδιο «Ζωσιμάδες», τον αγώνα της Εθνικής του 2004 με ομάδα παικτών από την Ήπειρο.

Σε απολογία ο Ατρόμητος

Σε απολογία κλήθηκε ο Ατρόμητος από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, γιατί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο στάδιο «Ζωσιμάδες» αποβλήθηκε από τον πάγκο ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Αγγελόπουλος, λόγω διαμαρτυριών του προς τη διαιτησία! Αντί να φωνάζει ο ΠΑΣ για τα σφυρίγματα του Σέζου, φώναζαν από τον πάγκο του Ατρόμητου. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή την αγωνιστική, δε θα περάσει πάλι την πόρτα του αθλητικού δικαστή, καθώς οι φίλαθλοι έδειξαν καλή συμπεριφορά.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος