Αθλητικά

Ακονίζει τα ξίφη για το Αγρίνιο ο ΠΑΣ

Χθες ήταν ημέρα ξεκούρασης στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το ρεπό που έδωσε σε όλους ο Γιάννης Πετράκης. Η προετοιμασία για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσει από σήμερα, με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ.

Τα περιθώρια στενεύουν για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και θα πάει αποφασισμένος στο Αγρίνιο για βαθμούς ή βαθμό. Είναι ευνοϊκή και η συγκυρία, καθώς ο Παναιτωλικός στις τελευταίες 6 αγωνιστικές παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και αδυναμίες στην απόδοσή του. Αν εξαιρέσουμε τη νίκη που σημείωσε μέσα στη Λαμία, έχασε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, προχθές έχασε στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό, ενώ μέσα στο Αγρίνιο έχασε από τον Παναθηναϊκό και έφερε ισοπαλίες με Ξάνθη και Λάρισα.
Σήμερα θα γίνει νέα εκτίμηση της κατάστασης των τραυματιών ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι εντάξει ο Σεργκελασβίλι και να τον χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Πετράκης, ώστε να παίξει πιο μπροστά ο Νικολιάς  για να ενισχύσει το κέντρο και την επίθεση. Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Λίλα, σίγουρα οι τραυματίες Κριζμάν, Σιόντης, ενώ θα εκτιμηθεί και η κατάσταση των Ξύδα, Παμλίδη που ήταν εκτός ομάδας τον τελευταίο καιρό λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει ο Σκόνδρας που εξέτισε την ποινή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Συνάντηση Πετράκη με Βασιλάκη

Φιλική συνάντηση είχαν χτες στα Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης με τον καθηγητή διαιτησίας και περιφερειακό σύμβουλο Περικλή Βασιλάκη. Για τη συνάντηση αυτή ο Βασιλάκης έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Είχαμε συναντηθεί για πρώτη φορά με τον Γιάννη Πετράκη, πολλά χρόνια πριν. Εκείνος με στολή ποδοσφαιριστή και εγώ με στολή  διαιτητή, σε παιχνίδια Α’ και Β’ Εθνικής. Μου είχε μείνει στο μυαλό, η εξαιρετική αθλητική συμπεριφορά του, το πάθος, το ήθος, ο σεβασμός προς όλους, η Κρητική λεβεντιά, την οποία έχει και τώρα, ως αξιόλογος και πετυχημένος Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες τον λατρεύουν, για την εργατικότητά του στην δύσκολη και με αντίξοες συνθήκες πορεία της ομάδας».

Σχετικά άρθρα

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ

Επαναδημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου